Voisiko kauppakeskus olla Rauman vetonaula?

Opiskelija Ilkka Heikinniemi , Skanskan aluejohtaja Jari Pölönen, yrittäjä Rami Kurki ja apulaiskaupunginjohtaja Tomi Suvanto olivat paneelikeskustelun osallistujat Rauman vetovoimainen tulevaisuus -seminaarissa. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Yrittäjä Pekka Palmu lohkaisi Rauman kaupallisen vetovoiman lisäämistä pohtineen paneelikeskustelun jälkeen, että keskitytään tekemään sellainen Rauma, jossa naiset viihtyvät. Mukana kun seuraavat niin lapset kuin miehetkin.

Seminaarissa alustanut professori Heli Marjanen huomautti, että elämyksellisyys nousee koko ajan merkityksellisemmäksi kuluttajakäyttäytymisessä. Vanhan Rauman ja uuden kauppakeskuksen on yhteistyössä mahdollista pitää ostovoima kaupungissa.

Isot brändit kauppakeskuksessa toisivat imua, jota voidaan hyödyntää myös Vanhassa Raumassa, arvioi yrittäjä Rami Kurki. Hän aprikoi myös, olisiko kauppakeskuksesta kaupungin vetonaulaksi.

Nuoret aikuiset sen sijaan näkevät asian jo nyt lähinnä niin päin, että hienoa, kun Vanha Rauma on niin lähellä uutta kauppakeskusta, totesi opiskelija Ilkka Heikinniemi.

LUE LISÄÄ KELLO 00.01 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeuden voit tilata tekstiviestillä kahdella eurolla.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja ja olet aktivoinut tilisi verkkopalveluihimme, pääset kirjautumaan näköislehden pariin täällä.

Jos olet jo tilaaja, mutta et ole vielä aktivoinut tiliäsi, voit tehdä sen aktivointisivulla.