Vuoden naisyrittäjä löytyi Raumalta

Sisustustalo Kodinonnen Johanna Närvä näkee, että menestyksen takana on tekemisen ilo.

Vanhan Rauman sydämessä sijaitsevan Sisustustalo Kodinonnen yrittäjä Johanna Närvä julkistettiin lauantaina Salossa vuoden 2016 valtakunnalliseksi yrittäjänaiseksi.

Vaikka tieto valinnasta kiirikin Närvän korviin jo hieman aiemmin, on hän pari päivää ennen palkitsemistilaisuutta vielä hämmennyksen vallassa.

Kaikesta epäuskoisuudesta huolimatta yli 20 vuotta sisustusalalla toiminut Närvä on kuitenkin erityisen iloinen siitä, mitä palkinto merkitsee raumalaiselle yrittäjyydelle.

Tarina siitä, kuinka pienestä yhden naisen ompelimosta kasvoi valtakunnallista huomiota saavuttanut sisustusliike, on ehkä sattumienkin summa mutta ennen kaikkea yrittäjän sydämellään tekemän työn ansiota.

– Unelmani on aina ollut tehdä töitä sisustamisen kanssa. Lopulta 24 vuotta sitten 31-vuotiaana päätin, että jos en nyt tee sitä, niin en koskaan, Närvä muistelee.

Rohkaisuna toimi ajatus, ettei voi tippua korkealta, kun aloittaa varovasti. Kaiken alkuna toiminut ompelimo on edelleen Kodinonnen kivijalka.

– Olen ylpeä raumalaisista juuristani, ja palkinto osoittaa, että kyllä täällä pienessä länsirannikon kaupungissa osataan.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut