Elokuvakerho vastaa

Vastaamme Alkuperäisen festarifanin mielipidekirjoitukseen: Tahatonta piilotukea Rauman elokuvafestivaaleilla? (yläpuolella ja 22.8.2023 LS24.fi:ssä)

Olemme pahoillamme, että perheenne ei päässyt haluamaanne näytökseen.

Länsi-Suomen kestotilaajan etuliput ja Keulan lippupaketit vaihdetaan Iso-Hannun tiskillä näytöskohtaisiin lippuihin.

Ja kun näin on tehnyt ennakkoon, varmistaa paikkansa juuri siihen näytökseen, johon haluaa tulla. Meillä on kattava ohjelmisto ja kaikki elokuvat eivät ole luonnollisesti loppuunmyytyjä, joten ohjelmistosta varmasti löytyy useita näytöksiä, joihin liput voi käyttää.

Pahoittelemme, jos lipunmyyjiltä ja festivaalin järjestäjiltä ei ole tullut tarpeeksi selkeitä ohjeita. Festari-infossa päivystetään ja autetaan kaikissa tilanteissa.

Lippujen ennakkomyynti oli maanantaina 14.8. – torstaina 17.8. Iso-Hannun aukiolo aikoina. Tuolloin myyntiraja oli 60 % lipuista. Ennakkomyynti oli todella vilkasta, mutta lippuja toki jäi myös viikonlopun myyntiin.

Iso-Hannun paikat ovat vähentyneet merkittävästi, mikä tietenkin vaikutti myös lipunmyyntiin, yllätti ja harmitti meitä kaikkia.

Toivottavasti Alkuperäinen festarifani pysyy vielä fanina ja toivotamme hänet ja muut fanit tervetulleiksi ensi kesän festareille 22.8.–25.8 2024.

Rauman Elokuvakerho ry