Hienoa palvelua Rauman terveyskeskuksen päivystyksessä

Loukkasin tässä hiljakkoin liukastellen, jolloin vanha vamma uusiutui. Akuutin säryn jatkuessa muutamien päivien ajan päätin mennä päivystykseen, jossa en ole käynyt pitkään aikaan.

Siellä ystävällinen hoitaja sanoi, että emme käsittele muita kuin covid19 -tapauksia. Hän pyysi menemään terveyskeskuksen vastaanottoon. Menin sinne, ja hetken odotettuani hoitaja kutsui asioimaan.

Hän otti tarkasti ylös vammani ja soitti pari puhelua. Siinä odotellessani ajattelin, että voisin päästä lääkärin puheille jonkun päivän kuluttua. Yllätys oli todella suuri, kun hän kysyi, että pääsinkö heti! Sanoin, että kyllä sopii. Hoitaja pyysi minua menemään odottamaan aulaan.

En odottanut siinä kymmentä minuuttia, kun lääkäri pyysi huoneeseensa. Hän tutki hyvin tarkkaan vammaani, ja soitti pari puhelua. Hän ehdotti, että menisin alakertaan, jossa tehtäisiin pari toimenpidettä.

Menin sinne, ja siellä oli hoitaja vastassa. Tehtiin toimenpide, jonka jälkeen hän ohjasi minut käytävän toiselle puolelle. Siellä myös ystävällinen hoitaja otti vastaan ja tehtiin toimenpide.

Palasin terveyskeskuksen vastaanottoon, jossa hoitaja sanoi, että lääkäri soittaa kotiin. Kotiin palattuani ei mennyt montaa minuuttia, kun lääkäri soitti. Hän sanoi, että soitti Satasairaalaan Poriin, jossa tehtäisiin vielä yksi toimenpide.

Lähdin kotoa klo 9.50 ja palasin kotiin klo 11.05.

Kaikkiin edellä oleviin asioihin meni aikaa tunti ja viisitoista minuuttia.

Tässä teille tiedoksi, kuinka hienosti ja pyyteettömästi Raumalla hoidetaan tärkeimmät asiat.

TQ