Hyvää miesten viikkoa!

Ei ole tullut vielä vastaan artikkelia jossa kerrottaisiin vahvoista miehistä. Voimakastahtoisista uroksista, jotka menestyy ja tekee sankaritekoja. Kun ei muut kehu niin kehutaan me miehet itse itseämme.

Me miehet olemme lapsillemme korvaamattomia kasvattajia.

Me miehet/isät vain me pystymme kasvattamaan tyttärillemme terveen itsetunnon ja itsekunnioituksen. Terveen ylpeyden itsestään.

Me miehet/isät olemme ainoita jotka pystymme pojillemme antamaan hyvän miehen mallin. Esimerkin miten kohtelemme vaimojamme heidän äitejään. Vain me pystymme antamaan pojillemme hyvän miehisen itsetunnon, joka on terveen ylpeä siitä mitä tekee ja mihin pystyy.

Me miehet vaihdamme autonrenkaat. Rakennamme perheellemme talon. Me miehet suojelemme perhettämme ja mahdollistamme kaikille siihen kuuluville turvallisen elämän. Me leikimme lapsiemme kanssa ja annamme heille mahdollisuuden olla ylpeitä isistään.

Me miehet takaamme yhteiskunnassamme turvallisuuden. Me olemme poliisissa yliedustettuina ja menemme auttamaan hädässä olevia ihmisiä.

Pelastuslaitoksen palveluksessa me olemme myös selkeästi enemmistönä sammuttamassa tulipaloja oman terveytemme vaarantaen. Me miehet olemme velvoitettuja menemään armeijaan ja lähtemään rajoillemme puolustamaan henkemme uhalla isänmaatamme, kun sellainen tilanne tulee.

Me miehet olemme vain niin hyviä.

Saadaanko me miehet tämän viikon ajan olla kuninkaita?

Jooa Raja-aho

Kunnanvaltuutettu, Perussuomalaiset, Eurajoki