Isismorsiamet nyt tapetilla

Taikka paremminkin heidän lapsensa, jotka ovat todella tukalissa oloissa jossain erämaassa. Aika ihmeellistä viestiä kuuluu jopa ministerin taholta, että lapset tuodaan sieltä Suomeen, mutta ei heidän vanhempiaan? Miksi vanhemmat jätettäisiin tuomatta?

Mistä tallainen syrjintä johtuu esimerkiksi lasten äitejä kohtaan?

Mihin nämät lapset tuotaisiin ilman heidän äitejään? Ovathan he edelleen synnytysikäisiä naisia ja kun he menettäisivät lapsensa siellä erämaassa, niin kyllä siellä olisi pian uusi yhdyskunta kasvamassa.

Minusta on aivan selvää, että heidät pitää tuoda sieltä kaikki, joilla on suomalainen alkuperä. Niin miehet, vaimot ja morsiamet sekä heidän lapsensa. Jos tämän isis-taistelijoiden toivotaan häviävän maapallolta, niin pitäähän heidän päästä sieltä hiekka-aavikolta pois.

Kyllä meillä on sellaista rangaistuskapasiteettia olemassa, että nämät ”rangaistuksen ansaitsevat” voidaan sijoittaa. Toinen asia on vaan se, että millaisilla lainpykälillä heitä syytetään? Tässä lienee pohtimista, mutta se ei saa olla esteenä heidän kotouttamisessa.

Siellä olevat lapset ansaitsevat paremman elämän, onhan heidän ”kotimaansa” yksi maailman eturivin valtioista. Eivät lapset ole syyllisiä siihen, että millaisiin oloihin he ovat syntyneet. Siksi heidän pelastamisensa on esiarvoisen tärkeää, mutta yhdessä vanhempiensa kanssa.

Rauno Jokiniemi