Joulurauhaa

Toivon kaikille iloista ja rauhallista joulua ja kerron palan elämääni. Laitoin ilostuttaakseni naapureitani joulukuusen käytävälle, naapurien vastaanotto oli ja on ollut hyvä. Kannattaa siis kokeilla teidänkin jos komeroista löytyy joulukuusi tai koristeita esimerkiksi hissin koristeluun, laittaa käytävällä toki maltillisesti ja isännöitsijän luvalla, kuten minulla on.

Kuitenkin eräs naapurin vanhempi nainen käy toistuvasti nyppimässä joulukuusen johtoa ja sammuttamassa näin valot siitä. Johto on paloturvallinen. Uskoakseni hän on sairas ja jo vanhainkotikunnossa. Meidän olisi pidettävä vanhuksista parempaa huolta.

Mitä tälläisissä tapauksissa kuuluisi tehdä? Tietääkseni hänelle ei ole enää elossa olevia lähisukulaisia. Samalla saisi tämä kyseinen naapurini ympäristön, josta hänestä huolehditaan ja välitetään.

Kiitos kuuluu meidän loistavalle terveydenhuollolle, jossa uutterat hoitajat ja lääkärit ovat tiimityönä hoitaneet rakasta yhteiskuntaamme, toivon vilpittömästi heille paljon jaksamista ja palkankorotusta.

Joulukortteja kannattaa lähettää ystäville ja kavereille sekä sukulaisille. Itsetehdyistä korteista varsinkin iäkkäimmät ihmiset ovat tykästyneet. Vinkkinä sanoisin, että kirjoittaisitte jotain niitä ihmisiä ilahduttamaan pelkän nimen lisäksi.

Toivon kotikaupunkini sairaalaan lisää pätevää henkilökuntaa, ensisijaisesti ensiapuun ja myös poliklinikoihin, molemmissa tällä hetkellä kohtuuttoman pitkät odotusajat.

Samalla voisitte lisätä neurologista ja kirurgista osaamista sekä myös lastenosaston ja synnytysosaston paluuta kaivaten, en voi enää sallia kun tämän kaupungin perusterveydenhuolto on niin huonossa asemassa.

Olisipa meille kaikilla joku jossain, joka aidosti välittää. Toivon kaikille joulurauhaa sekä onnellisuutta ja rakkautta elämään.

Alfa