Kiitos, Tiina Korsman

Onhan se hyvä, että ilmastorakentamisessa Vihreät huomaavat taloudellisestikin edullisia ratkaisuja ja positiivista kerrottavaa.

Se, että ette ole saaneet mitään aikaan, johtuu siitä, että vielä vuosikymmenien jälkeen potkiskelette vain lillukanvarsia ja onnettominta asiassa on, että sotkeudutte jopa työelämän luokkaeroihin – hyvänen aika sentään.

Me ihmiset olemme kaikki erilaisia, ja jo syntyessämme saamme omat eväämme tietotaitojen ja osaamisten alueella, jota käytännön kokemuksen ja koulutuksen avulla voidaan edesauttaa.

Luokkaerot on automatiikkaa ja meistä ihmisistä itsestään johtuvia erilaisuuksia, jota ei millään politiikalla voi korjata, ja on ollut jo iät ja ajat tiedossa. Huippuosaajille ja taitajille on jatkossakin kysyntää ja tarvetta työelämässä, johon meillä jokaisella on omat mahdollisuutensa.

Tämä on myös vihreille ilmeisen outo asia ja se, että he eivät voi tunnustaa tekemiään valtavia poliittisia möhläyksiään Suomessa. Miljardiluokan menetykset energiantuotannossa yhdessä tuhansien huipputason osaajien työvuosi menetyksien kanssa, joita ei voi mitenkään korvata. Ne vain lisääntyy kaiken aikaa.

Aikoinaan osattiin rakentaa ja suunnitella sekä tehdä poliittisia päätöksiä.

Onneksi lumitöitä riittää!

”Huippuosaajille ja taitajille on jatkossakin kysyntää ja tarvetta työelämässä, johon meillä jokaisella on omat mahdollisuutensa.”

Kalervo Körkkö