Koronahysteria voitaisiin lopettaa heti

Koronapaniikki ja -hysteria, joka on kehittymässä kansalliseksi mielisairaudeksi, on helppo lopettaa ilman rokotuksiakin. Lopetetaan kelvoton PCR-testaaminen ja hoidetaan ne alle 200 koko maassa olevaa potilasta.

Todellisuudentajun palauttamiseksi Aamulehden uutinen 7.3.2018.

”Taysissa oli viikolla 9 183 influenssapotilasta, kun edellisviikolla määrä oli 165. Pirkanmaalla on ollut tehohoidossa reilusti yli 10 influenssaan sairastunutta ihmistä. Influenssa altistaa keuhkokuumeelle heikentämällä limakalvopuolustusta niin, että ihmisen hengitysteissä jatkuvasti olevat bakteerit pääsevät tekemään pahojaan. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen erityisasiantuntija Niina Ikonen sanoi, että myös muualla maassa epidemia on vielä selkeästi käynnissä.”

Elämä maassa jatkui normaalina, toisin kuin nyt, kun sairastuneita on pieni murto-osa.

Koronaan liittyviä kuolemia on raportoitu nyt reilut 700. Suomessa kuolee vuosittain 54 000 ihmistä, 148 per päivä. Korona ei ole lisännyt kuolleisuutta.

Koronaan kuolleiden mediaani-ikä on yli 84 vuotta.

Oxfordin, Harvardin ja Stanfordin yliopistojen professorit antoivat jo viime lokakuussa Great Barringtonin julkilausuman, jossa he kehottivat lopettamaan kaikki sulkutoimet, jotta laumaimmuniteetti voi kehittyä. Samalla he vaativat keskittymään todellisten riskiryhmien suojaamiseen.

Seppo Lohtaja

Vanha vihainen vaari, Uusikaupunki