KOLUMNI: Kyllä se on teidän vikanne, makkaraa syövät valkoiset heteromiehet

Voi hitto sitä hirveää ruikutusta, jota 40–60-vuotiaat heteromiehet nykyään pitävät. Eivät tietenkään kaikki, mutta yleistäminen on kivaa, vai mitä, ruikuttava heteromies?

Valitusvirsi kuuluu lyhyesti niin, että he ovat nykyään se sorretuin osa ihmiskuntaa. Tekisi mieli nauraa, mutta kun ei naurata.

Toki onhan se kova paikka joutua luopumaan paljosta. Jos ennen sai tai omisti kaikesta sata prosenttia ja nyt joutuisi jo perinteisen sukupuolijakauman mukaan luovuttamaan puolet naisille, niin ottaahan se lujille. Puhumattakaan, että osingoille änkeytyvät kaiken maailman homot ja muut, mitä näitä nyt on.

Yksi paha kohta tuntuu olevan, ettei nykyään muka saa sanoa mitään. Mutta siis. Ajatella! Koulutettuja, fiksuja, osaavia nuoria naisia ei saa enää tytötellä. Heille pitää jopa antaa palavereissa suunvuoroja ja ainakin olla kuuntelevinaan heitä. Ja mikä pahinta, nehän änkeytyivät jopa viime hallitukseen oikein porukalla. Siitä sentään päästiin.

Ja sukupuolivähemmistöistäkään ei saa enää heittää läppää. Hitto, joku loukkaantuu jopa siitä, että lätkäkaukalossa tai futiskentällä kutsuu toista ”vitun homoksi”. Toisaalta outo sanapari, sillä olen ymmärtänyt, etteivät jälkimmäiset ole kiinnostuneita edellisistä.

Makkaran ja lihankin syönti yritetään kieltää, vaikka jokaisen pitäisi ymmärtää, ettei metsurin hommia pysty porkkanan ja lehtisalaatin voimin tekemään. Mitä siitä, että hyvin harva enää on metsuri ja kasvisruoka on paljon muutakin kuin porkkanaraastetta. Eikä silläkään ole väliä, että esimerkiksi suomalainen syö aivan liikaa lihaa, jos terveyttä ajatellaan. Mutta koska siis se metsuri...

Entä autoilu sitten? Siitäkin heteromiesreppanan halutaan tuntevan syyllisyyttä, vaikka onhan autolla ajaminen nyt ihan jokamiehenoikeus, vähän kuin mustikoiden poimiminen lähimetsästä. Ei haittaa, vaikka olisi terveellisempää kävellä lyhyet matkat.

Ja kaikesta siis syytetään valkoista makkaraa syövää heteromiestä. Häntä syytetään ilmastonmuutoksesta, sodista, nälänhädistä, naisten ja vähemmistöjen sortamisesta, luontokadosta ja mitä näitä nyt on. Vähemmästäkin ahdistuu.

Totuus nyt kuitenkin on, että heteromiehen vikahan tämä maailmanmeno on. Hän se kivikaudella tappoi mammutit sukupuuttoon ja keksi muutama tuhat vuotta sitten suuret uskonnot, joiden varjolla naiset yhä halutaan pitää kakkosluokan kansalaisina.

Hän se keksi kaikki teolliset laitteet ja systeemit, joilla on tuhottu tämä yhteinen maapallomme. Ja kaikkiin maailman sotiin syylliset löytyvät samasta porukasta. Myös kansojaan sortavat diktaattorit ovat aina olleet miehiä. Lisäksi valtaosa maailman rahasta on miesten hallussa. Naisille voi antaa vähän shoppailurahaa, niin pysyvät tyytyväisinä.

Joten kuulepas, makkaraa syövä heteromies! Olisiko jo aika lakata ruikuttamasta ja ottaa vastuu tekemisistään?

”Totuus nyt kuitenkin on, että heteromiehen vikahan tämä maailmanmeno on.”