Minulla on unelmia

Haluan nähdä Suomen nousevan jälleen rauhan ja hyvinvoinnin yhteiskunnaksi. Maaksi, jossa ihmisten ei tarvitse niin paljon pelätä ja murehtia.

Maaksi, jossa mies saa olla mies ja nainen saa olla nainen. Maaksi, jossa isien ja äitien ei tarvitse miettiä, miten kouluissa heidän lapsiinsa yritetään vaikuttaa.

Maaksi, jonka kansalaiset tietäisivät päättäjien tekevän työtä heidän parhaaksensa. Maaksi, jossa nuorilla olisi tulevaisuus ja toivo.

Maaksi, joka olisi maailmalle esimerkki sanan- ja mielipiteenvapaudessa. Maaksi, joka edistää vapautta. Ei kontrollia.

Maaksi, jossa päätökset perustuisivat faktoihin, asiantuntijuuteen ja tieteeseen. Ei mielikuviin, ideologiaan ja tunteisiin.

Maaksi, jossa menestyminen olisi sallittua ja sitä tuettaisiin lainsäädännöllä, sekä verotuksella. Maaksi, jossa ostovoima kasvaisi kaikissa tuloluokissa.

Maaksi, joka edistäisi pienten ja keskisuurten yritysten sekä maanviljelijöiden menestymistä. Maaksi, joka perustuisi ahkeruudelle ja rehellisyydelle.

Maaksi, jossa ihmiset voivat luottaa poliisiin ja oikeuslaitokseen. Maaksi, jossa rikoksen uhri kokee saavansa oikeutta.

Maaksi jossa on moniääninen media, joka tuo lukijoilleen uutisista kaiken tiedon ja totuuden.

Paljon unelmia ja paljon työtä.

Siksi tällä matkalla ollaan.

”Haluan nähdä Suomen nousevan jälleen rauhan ja hyvinvoinnin yhteiskunnaksi. Maaksi, jossa ihmisten ei tarvitse niin paljon pelätä ja murehtia.”

Jooa Raja-aho

Eduskuntavaaliehdokas (ps.), Eurajoki