Mistä pitäisi nyt neuvotella?

Leena Niemi ei puheidensa mukaan ole Putinisti. Siitä huolimatta haukkuu Ukrainaa, Suomea ym. maita ja kannustaa Putinin politiikkaa ja puolustelee valehtelua pyytäen, että Suomi alkaisi neuvottelemaan Venäjän terroristijohtajan kanssa?

Kysymys kuuluukin mistä ja kenen kanssa tässä nyt pitäisi neuvotella. Pelkääkö Niemi, että hän jää puille paljaille Euroopan maiden Venäjän-pakotteiden vuoksi?

Ei kannata pelätä, etteivätkö Suomi ja suomalaiset selviä tästä lamasta. Suomalaiset ovat sitkeää soturikansaa, joka on ennenkin selvinnyt vaikeista ajoista ja tekee sen taas. Heikolla itsetunnolla varustetut ihmiset pelkäävät aina pahinta.

Kun lukee näitä hänen postauksiaan, tulee väkisinkin mieleen, että hän on sitä mieltä näissä mitäänsanomattomissa kirjoituksissaan, että 90 % Suomen kansalaisista, poliitikoista ym. taloustieteilijöistä ja asiantuntijoista ovat väärässä tästä hyökkäys- sodasta ja sen tuomista taloudellisista vaikeuksista Venäjän ja Ukrainan välillä. Ja ne loput 10 %, jotka ovat hänen kanssaan samaa mieltä, ovat oikeassa?

Aika hyvä laskupää yrittäjäopettajalla, kun näkee kristallipallosta Suomen ja koko maailman tulevaisuuden näin synkkänä!”

Helena Gröndahl