Super-Sannalle hurraahuuto

Yksikään maamme aikaisemmista pääministereistä ennen Sanna Marinia ei ole saanut ympäri maailmaa sellaista näkyvyttä Suomelle kuin hän. Häntä voisi hyvin kutsua myös Suomi-brändin suurlähettilääksi. Hänen seuraajalleen tulee kovia paineita.

Jo nyt Suomi tunnetaan yhtenä maailman edistyksellisenä huippuvaltiona vaikka millä kriteerillä mitattuna. Luovan Nokia-maan pääministerin täytyy olla linjassa kaikkeen muuhun edistyksellisen toimintaan maansa korkeimman vakanssin haltijana. Maatamme johtaa nuorten naisten hallitus, mikä pistää päättäjät haukkomaan henkeään ja haromaan harmaita partojaan vanhoillisissa maissa.

Pääministerinämme on kuvankaunis, nuori, älykäs, elegantti ja sanavalmis nainen, jonka kuva esiintyy maailman suurten lehtien kansikuvissa ja jonka haastatteluja jonotetaan maailmalla.

Hänkin on kuitenkin vain yksi meistä tavallisista ihmisistä, jotka haluamme vaihtaa joskus vapaalle ja rentoutua työn paineista. Olemme itsekin olleet nuoria ja osattiin sitä bilettää silloinkin ja varsin railakkaastikin. Media ei onneksi ollut tuolloin pätkääkään kiinnostunut meistä ja häväistysjuttuja ei tullut.

Vaimoni soitti juuri siskolleen Saksaan. Siellä Sanna Marin on lehtien sivuilla lähes päivittäin ja sympatiat ovat täysin hänen puolellaan. Nuori pääministerimme on viime vuosina kipparoinut hienosti maamme laivaa ohi monien todella vaikeiden karikoiden.

Hänkin tarvitsee rankan työnsä vastapainoksi ns. tavallisen ihmisen siviilielämää. Luottamus ystäviin ja julkkistuttuihin, sekä sinisilmäisyys vieraisiin menivät kuitenkin pahasti pieleen. Sanna ei valitettavasti tajunnut millaisia ”ystäviä”- käärmeitä, oli vieraiden joukossa.

Nyt Venäjän trollitehdas Pietarissa hykertelee käsiään ja nauraa partaansa. Tämän parempaa valttikorttia ja mediapaukkua he eivät jätä tietenkään käyttämättä. Putinin neuvosta disinformaatiota syötetään nyt niin omassa maassa kuin ympäri maailmaakin. Sanna Marin- Suomen pääministeri, edustaa läntistä rappiokulttuuria pahimmillaan. Riekutaan eroottisissa vaatteissa yökausia bileissä, lesbonaiset suutelevat toisiaan ja pilveä nautitaan. Halutaanko tällaista Venäjälle. Ei tottavie! Kyllä Stalinin tai Breshnevin aikaan tuollainen meno ei olisi tullut kuuloonkaan.

Saksan lehdistö on vankasti sitä mieltä, että Sanna Marinin jatkuvakestoisen vainon takana on Venäjä. Näinhän asia on. Siis kaikki, jotka haluatte tukea Putinia, vainotkaa estoitta Sanna Marinia.

Lasse Kempas