Tämä ei ole ollenkaan reilua, nyt moni nuori lopettaa urheilun

Koronavirus on pyörinyt koko maassa jo lähes vuoden ja kaikki ovat edelleen aivan sekaisin. Kukaan ei tee oikeita ratkaisuja.

Koulua saa käydä, mutta junioriurheilun pelejä ei saa pelata. Mielestäni pelit pitäisi lopettaa vasta sitten, kun siinä sarjassa on ensimmäinen tartunta. Miksi kehittyviltä nuorilta otetaan tärkein asia pois, vaikka se ei ole edistänyt mitään?

Jokainen nuori joukkueurheilija haluaa pelata. Pelit eivät ole mahdollisia, mutta silti saa järjestää juhlia vapaasti. Tämä ei ole ollenkaan reilua! Aikuiset saavat pelata, mutta kehittyvät nuoret ei.

Itse olen tällä hetkellä siinä tilanteessa, että ei saada pelata ja pystyn omasta kokemuksesta nyt sanomaan, että tällä menolla lajiin menee motivaatio hyvin nopeasti. Siitä syystä myös moni nuori lopettaa urheilun kokonaan.

Minun ratkaisuni olisi, että koko maahan tulisi ulkonaliikkumiskielto. Ainoastaan ruokalähetit saisivat tehdä työtä, mutta yksin. Silloin tämän ongelman ratkaisemiseen ei menisi kuin muutama viikko. Tämä olisi hyvä ratkaisu, koska silloin tämä saataisiin nopeasti ohi.

Hallitus voisi ottaa tämän harkintaan. Omalla pihalla voisi tietenkin olla, jotta saisi raitista ilmaa. Tilanteeseen ei nimittäin näytä olevan muuta ratkaisua. Tämä olisi luultavasti tehokkain. Maailma palaisi takaisin normaaliksi ja urheiluakin saisi harrastaa normaalisti.

Aamos Korhonen, 8lk