Tekstaritalikko

”Turvapaikkaturismibisnes pitää loppua. Jos Italian huippusuosittu hallitus pelastaa Suomen sisällissodalta 10 vuoden päästä, nostan hattua!”

”Rantaska on siinä oikeassa, että kaikki murteet ovat rikkauksia, myös Rauman murre. Täällä ollaan vain niin mustasukkaisen tarkkoja Rauman murteesta ja sen oikeinkirjoituksesta. Tässä vaiheessa joku murrepoliisi huutaa jo vihaisena: ’Se on giäl eikä mikkä murre!’ Ja siihen murrepoliisin taidot yleensä rajoittuvatkin.”

Dullist dullu giälmiäs

”Sinisaaren puiston käytävillä on paljon irtosoraa, ja siksi hyvin vaikeakulkuista niin rollan ja lastenvaunujen kuin pyöränkin kanssa! Jäikö se kesken, kun sinne tehtiin ’uusintaa’? Tiukaksi tamppaaminen taisi jäädä tekemättä. Ja niitä penkkejä ja pöytäryhmä kaivataan koko alueelle, myös kanaalin varrelle parin kolmen istuinkelpoisen lisäks, kiitos! Hännänhuippuna ällön tilalle toimiva roskis/tai se pikku molokki koirapuistoon!”

”Sitra teki ehdotuksen, miten Suomen hiilijalanjälkeä pienennetään ja ilmaston lämpeneminen pysäytetään 1,5 asteeseen. Ehdotukseen kuului mm. vapaa-ajan autoilun ja punaisen lihan täyskielto. Nyt rohkenen esittää, että Sitran tutkijat elävät itse kymmenen vuotta tämän suunnitelman koekaniineina ja sitten selvitetään, minkälaisiin ilmastoparannuksiin se on johtanut. Jos tuloksia on sinä aikana tullut, velvoitetaan koko kansa mukaan talkoisiin.”

”Nyt menee liian lujaa ilmastonmuutoskeskustelut. Lihansyönti lopetettava, puita ei saa hakata jne. Jopa lapset pelotellaan muutoksen uhkakuvilla. Päättäjä ei uskalla olla erimieltä. Muuten joutuu median hampaisiin, kuten meetoo ja maahanmuutosta vähänkin toisin ajattelevat.”

”Miksei persujen Lumikuningatar ja Jääprinssi vie joukkojaan persujen Luvattuun Maahan, jos tää Suomi on niin paska paikka, ettei vajaan 20 prossan äänivyöryllä pääsekkään määräämään loppuja 80 prosenttia”

Jarppi

”Rahan takia Huhtasaari mennee eu parlamenttiin, jotain epäselvää?” ”Noniin nyssit perussuomalaiset ja sdpläiset on koomuslaissi kontekivä tekniset vaaliliito kokoomuksen kans?”

Vai kuippäi se men?

”Nimimerkki ’Petetty äänestäjä’: päinvastoin, SDP on se koko kansan petturi hallitussoopailuineen. Kansa äänesti reippaasti Perussuomalaisia, ja suosio uusimman mielipidetutkimuksen mukaan sen kun kasvaa, Kokoomus on nyt kakkosena, SDP kolmosena. Perussuomalaiset palkitsevat tukijansa lähettämällä Huhtasaaren korkeammalle päätöksentekopaikalle kuin mitä Arkadianmäki on.”

”SAK voisi lisätä veropohjaa poistamalla ay-jäsenmaksun verovapauden ja poistamalla ay-järjestöjen erivapaudet verotuksessa pääomatulojen osalta. Tervetuloa ’talkoisiin’ mukaan.”

Pienyrittäjä

”Ymmärrän tietysti, että EU:n hallinnolle sattuu virheitä, mutta sitä en ymmärrä, kun virheistä julkisesti puhuu, ettei asiassa silti tehdä mitään. Bensiinin joukkoon lisättävä etanoli (5 - 10%) toimii päinvastoin kuin sen pitäisi – päästöt ja kustannukset kasvavat. Ei sellaisia – idioottimaisia – hallintomääräyksiä tietysti pitäisi noudattaa.”

””Demaria on lyötävä kerran päivässä,” tuumasi aikoinaan itse Isä Aurinkoinen, Josif Stalin. Tämä ajatus on tosiaan taottu valtamedian toimittajien kalloon, ja lujasti.”

”Tulipa taas ilmi Kaupungin liikuntatoimen ja Karin kampuksen suuttelijoiden täydellinen ammattitaidottomuus ja osaamattomuus urheilun osalta. Salibandyn piti olla uuden salin suurimpia ellei suurin käyttäjäryhmä. Nyt salibandyn pelaajat eivä salia voi käyttää lainkaan koska siihen on tulossa puulattia. Mutta voihan siellä sitten käydä kori- ja lentopalloilijat. Hienoa sekin. Lopetetaan salibandyn harrastaminen kokonaan, eihän Salbassakaan ole kuin 450 pelaajaa.”

Harrastaja isä