tekstaritalikko

”Poiketen (L-S 28. 5.) uutisoinnista, myös Helsingissä tehdään patsaita elossa olevista. Esimerkkinä Lasse Viren -veistos.”

Taiteen ja urheilun ystävä

”Mitä eroa on ydinvoimalalla ja tuulivoimalalla? No, ydinvoimala tuottaa hyvinvointia ympäristöön, tuulivoimala tuottaa pahoinvointia.”

”Stora Enso irtisanoo Oulun tehtailta 365 työntekijää. Jääkiekon maailmanmestaruus on sen rinnalla kuin hyttysen alakuloinen pieru.”

Oululainen

”Essayah 53 608 ääntä, Hakkarainen 29 075 ääntä. Teuvo pääsi, Sari ei. Mutta kaikkihan on niin suhteellista.”

”Vai on sahurin valinta kansallinen häpeä? Ei yhtään häpeä meidän vaalitavalle, eli kun saa olla ehdokas molemmissa vaaleissa. Tämä on häpeällistä toimintaa. Nyt äänestäjältä viedään kuluttajansuoja, kun et tiedäkään, kuka sai äänesi, varsinkin kun esim Huhtasaari valehteli. Ei muka tietänyt vielä, viikon päästä ilmoitti olevan ehdokas EU-vaaleissakin. Se oli raukkamaista narsismia, tiesi kyllä pääsevänsä eduskuntaan, mutta kun halusi saada tuhkatkin pesästä. Laki pitää muuttaa että istuu ’tuomion’ loppuun, ennenkuin voi osallistua muihin vaaleihin. Näin äänestäjä on varma, kenet valitsi.”

”Suomessa on 500 autoa/1000 asukasta, Intiassa 20!”

”Ihmiset elävät tulevaisuudessa pidempään, kiitos kehittyneen lääketieteen. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että työkykyikä nousisi, nykyinen työtahti kuluttaa ihmisen loppuun mahdollisesti aiemmin kuin ennen.”

Kamina

”Rauman seutukunnalla olisi nyt uusi kansanedustaja, jos olisivat äänestäneet alueen perussuomalaista eivätkä olisi lähettäneet ääniä Poriin.”

”Olispa hianoo, kun Rauman flik sais lähelleen kukkia. On niin apea näin pilvisellä säällä.”

”Varokaa iäkkääti hmiset puhelinliittymien myyjien tarjouspuheita, varsinkin määräaikaisialiittymiä. Vaikka et kirjoita mitään tarjousta alle myintipaikassa, saatat joutua jopa kahden vuoden maksuvankeuteen.”

”Näinkö se menikin, että Neste ja SSAB tuottavat saman verran hiilidioksidia kuin Suomen kaikki autoliikenne yhteensä. Ja meidän muka pitäisi hillitä autoilua ja puun polttoa takassa ja kiukaassa.”

”Katutoimelle toive: nyt kun Syväraumassa Mäkikatu 47 kohdalla on muutenkin asfalttitöitä, niin saisiko siihen ’töyssyn’? Se pätkä, Meriraumantien ja Merikadun risteyksen välinen, on muutenkin moottoriajoneuvoilla kielletty, lukuunottamatta huolto-,bussi- ja taksiliikennettä. Kieltomerkeistä piittaamattomat ajavat useasti hurjasti ylinopeutta selvitäkseen ’huomaamatta’ ja sakoitta! Vaikka sellanen pieni mitä Uotilan ’Wanhallatiellä’, kiitos.”

”Suomen kansa kertoi eduskuntavaaleissa, ettei se kaipaa Jussi Niinistön (ps/sin) kaltaista ylimielistä sotaministeriä. Oikeuskansleri puolestaan otti kantaa Jussi Niinistön epäasialliseen ja henkilöön käyvään nimittelyyn. Goodbye, Jussi-boy!”

Sitä saa mitä tilaa

”Paavo Väyrynen olisi päässyt viimeisenä ehdokkaana EU-parlamenttiin, jos sinne olisi valittu 104 suomalaismeppiä. Sinisten kohdalla vastaava luku oli 158. Suomen kiintiö oli kuitenkin vain 13 paikkaa.”

Niin katoaa mainen kunnia