Tuttuja selityksiä Postilta

Vastineessaan kirjoitukseeni Posti Oyj:n palvelupäällikkö Jaakko Yli-Rajala toistaa samoja selityksiä, joita on saatu kuulla jo vuosikausia.

Tämä viikko on ollut Helsingin Sanomien tilaajalle todellista juhlaa! Kyseisen maanantain lehti ei tullut koskaan, ja kas kummaa, keskiviikonkin lehtinippu ilmeisesti myöhästyi jakelusta koska lehti tuli vasta torstaina.

Haluan vielä selventää, että ongelma on ollut toistuva siitä alkaen, kun maanantain ja keskiviikon Helsingin Sanomat siirtyi Postin jaettavaksi. Koska lehti saadaan muina viikonpäivinä jaettua varhaisjakelussa ilman ongelmia, on vaikea uskoa, että ongelma johtuu pelkästään Helsingin Sanomien Postille toimitettavien lehtinippujen toistuvasta myöhästymisestä.

Joka tapauksessa on syytä olettaa, että asialle tehdään jotakin, ja jos viikon "kevennetyt päivät" ovat säännöllisesti tiistai ja perjantai, lehdet jaetaan ilmestymispäivänä.

Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, saako Posti julkista tukea, tai paljonko postia kulloinkin on jaettavana.. On aivan kohtuullista odottaa luotettavaa palvelua edes niinä kolmena viikonpäivänä, kun postia sentään vielä jaetaan.

Kalevi Kauppi

Lisää aiheesta

Posti vastaa Kalevi Kaupille: Laadukas jakelu on Postille tärkeää

Jaetaanko postia vai ei?