Vihreät haastaa Sipilän hömppävihreyden

Länsi-Suomen jutussa ”Sipilä: Keskusta valmis haastamaan hömppävihreyden” (LS net 7.4.) Keskustapuolueen puheenjohtaja ja pääministeri Juha Sipilä ilmoitti Eurassa Keskustan olevan realistinen vihreä puolue ja haastavan hömppävihreyden.

Taustana letkautukselle lienee Keskustan ajama metsä- ja biotalous, tosin tässä kohtaa on hyvä muistaa, ettei metsissä riitä puita ja soissa turvetta loputtomasti.

Sipilän mainitsema hömppävihreys pistää hymyilyttämään. Erityisesti tämän hallituksen aikana Vihreät ovat haastaneet Keskustan päätöksiä äänekkäästi ja faktoihin pohjaten.

Kuntavaaleissa suosiotaan entisestään kasvattanut pienpuolue on kovalla vauhdilla nousemassa suurten joukkoon, joten uusia ”lempinimiä” saa varmasti jatkossakin odotella vielä lisää.

Satakunnassa myös Vihreät haastavat Sipilän ”hömppävihreyden” realistisella vihreydellä. Mahdollisiin maakuntavaaleihin valmistaudutaan hyvää vauhtia ja Vihreiden maakuntavaaliohjelma tulee jälleen olemaan faktoihin pohjautuva ja realistinen, ympäristöä ja ihmisyyttä kunnioittaen.

Marianna Hanni, Rauman Vihreät, varapuheenjohtaja