Ville Heinolan pitäisi pelata NHL:ää

Ensimmäisellä kierroksella maailman kovimpaan jääkiekkosarjaan varattu Ville Heinola palasi Lukkoon lainasopimuksella Winnipeg Jetsistä. Heinola pelasi 8 ottelua NHL:ssä tehden 1+4 tehot, jonka jälkeen hänet tiputettiin AHL-joukkue Manitoba Mooseen.

Oliko lainaus Jetsiltä hyvä ratkaisu? Jos Heinolalla ei vielä tällä kaudella riittänyt NHL:ään niin ratkaisu oli hyvä. Pelaajana ja kovana seuraajana olen silti vahvasti sitä mieltä, että Heinolan pitäisi pelata NHL:ssä ja isoilla minuuteilla. Jetsin puolustus on heikohko. Hyvänä luistelijana ja hyökkäävänä puolustajana tunnettu Heinola olisi varmasti yksi tämän kauden parhaimpia tulokkaita.

Lukossa Heinola on pelannut nyt 3 ottelua ja näissä ei vielä pistetili ole auennut liigassa, mutta tehotilasto näyttää +2. Viime kaudella Heinola pelasi loistokkaan kevään ja uskon saman jatkuvan tämän kauden. Tällä kaudella Liigassa Heinola tulee pelaamaan kovilla minuuteilla, vaikka Lukon puolustus on liigan nimekkäimpiä.

Siirto oli hyvä asia myös Raumalle. Heinola tuo mielenkiintoa lisää Lukon joukkueeseen, joka on pelannut tällä kaudella hyvin.

Vielä en ole itse Heinolan otteita käynyt katsomassa, mutta varmasti heti kun mahdollista.
Heinola on kerännyt paljon keskustelua ja kritisoijia. Jos nyt vain annettaisiin nuorelle työrauha näyttää erinoimaiset taitonsa.

Hyökkääjä