Tilaa Länsi-Suomi

Voit tilata Länsi-Suomen painettuna tai digitaalisena, miten sinulle parhaiten sopii.

LS Viikko

- painettu lehti viidesti viikossa (tiistaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin)
- digipalvelut 24/7 (LS Sovellus, näköislehti ja näköislehtiarkisto vuodelta 2005)
- etukortti (vaihtuvat tilaajaedut)

LS Viikonloppu

- painettu lehti pe-su (paitsi ilmestymättömät päivät)
- digipalvelut 24/7 (LS Sovelllus, näköislehti ja näköislehtiarkisto vuodelta 2005)
- etukortti (vaihtuvat tilaajaedut)

LS Digi

- digipalvelut 24/7 (LS Sovelllus, näköislehti ja näköislehtiarkisto vuodelta 2005)
- mobiilietukortti (vaihtuvat tilaajaedut)

LS 24h

- digipalvelut 24h (LS Sovelllus, näköislehti ja näköislehtiarkisto vuodelta 2005)
- mobiilietukortti 24h (vaihtuvat tilaajaedut)

Kestotilaus

Kestotilaus on aina edullisempi kuin määräaikaistilaus. Kerran vuodessa maksettava kestotilaus on edullisin. Kestotilaukseen kuuluu painettu lehti viidesti viikossa sekä digipalvelut 24/7. Lisäksi kestotilaajille on tarjolla erikoistilaajaetuja, joista ilmoitamme lehdessä ja mobiilietukortissa.

Kestotilaus jatkuu ilman eri uudistusta niin kauan kuin itse haluat. Tilaus laskutetaan sovituin välein kulloinkin voimassa olevan hinnan mukaan. Uudeksi kestotilaukseksi katsotaan talous, johon ei kestotilausta ole kuuteen (6) kuukauteen tilattu.
Ilmoitus kestotilauksen irtisanomisesta tai laskutusvälin muuttamisesta tulee olla tilaajapalvelussa viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen laskutusjakson päättymistä.

Tilaus ulkomaille

Pohjoismaiden ulkopuolelle Länsi-Suomen painetun lehden voi tilata vain tilaajapalvelustamme, jolloin tilausmaksuun lisätään voimassa oleva postimaksu.

LS Sovellus

LS Sovelluksesta löytyy ls24.fi -uutisfeedin tähtijutut tilaajille • digitaalinen näköislehti (ti, to-su) • näköislehtiarkisto • monipuoliset tilaajaedut LS Sovelluksessa lisäksi kaupunkilehti Raumalainen, erikoisjulkaisut, Lounasrauma ja säätiedot.

Sovelluksen voi ladata Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Google Play -kaupasta. Sovellus löytyy nimellä länsi-suomi

Tee tilaus tai rekisteröidy digipalveluiden käyttäjäksi

Voit tutustua tilausvaihtoehtoihimme tai rekisteröityä Länsi-Suomen digipalveluiden pariin täällä. Tilausehdot ja digipalvelun käyttöehdot sekä tietosuojaseloste löytyvät täältä.

Asiakaspalvelumme auttaa maksuttomassa palvelunumerossamme 0800 39 8338 (ma–pe klo 8–16) tai sähköpostilla tilaukset@marvamedia.fi.