Usein kysytyt kysymykset

Uutisoimme Rauman seudun paikalliset asiat sekä valtakunnalliset ja kansainväliset tapahtumat heti tuoreeltaan osoitteessa ls24.fi. Painettuna Länsi-Suomi ilmestyy viitenä päivänä viikossa: tiistaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Keskiviikkoisin kotiisi kannetaan uudistuva kaupunkilehti Raumalainen.

Tällä sivulla on kootusti vastauksia useimpiin meiltä kysyttyihin kysymyksiin. Myös asiakaspalvelumme on apunasi aina arkisin klo 8–16, puh. 0800 39 8338 (maksuton palvelunumero).

Mikä on LS-näköislehti?

LS-näköislehti on painetun lehden digitaalinen näköisversio, sisällöltään täysin identtinen. Näköislehteä voi lukea tietokoneella sekä mobiilikäyttäjille tarkoitetussa LS-sovelluksessa. LS-näköislehdestä on olemassa myös arkisto vuodesta 2005 alkaen. Arkisto on luettavissa aina tilauksen ollessa voimassa.

Mikä on LS-sovellus?

LS-sovellus on älypuhelimille ja tableteille suunniteltu uudenlainen tapa lukea sanomalehteä. Länsi-Suomi ilmestyy sovellukseen noin 23 ja on luettavissa näköislehtenä. Sovelluksesta löytyy myös ls24.fi-sivuston tuoreet uutiset ja jutut, LS-etukortti ja Lounasrauma. Sovelluksen latausohjeen löydät täältä.

Olen luomassa käyttäjätiliä, mutta saan ilmoituksen, että asiakasnumeroni ja postinumeroni kombinaatio ei täsmää. Missä vika?

Olet voinut syöttää asiakasnumeron tai postinumeron väärin. On myös mahdollista, että olet jo kertaalleen luonut tilin. Tili luodaan vain yhden kerran, minkä jälkeen Länsi-Suomen digisisältöjen pariin voi kirjautua sisään eri laitteilla.

Mistä voin tarkistaa oman asiakasnumeroni?

Asiakasnumeron voi selvittää esimerkiksi kestotilaajan etukortista, viimeisimmästä laskusta tai soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme (0800 39 8338) ma-pe klo 8-16.

Voinko tilata LS Digi -palvelun kavereideni kanssa kimpassa?

Et valitettavasti voi, koska palvelumme käyttöehdot eivät salli tunnusten levittämistä ulkopuolisille.

Olen Länsi-Suomen paperilehden tilaaja. Voinko antaa digitaaliset lukuoikeuteni eteenpäin?

Paperilehden tilauksiin kuuluu tilaajan lisäksi 3 lukuoikeutta, jotka on oikeus aktivoida käyttöön samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten kesken. Talouden ulkopuolelle tunnuksia ei saa luovuttaa.

Voinko tilata pelkän digilehden?

Kyllä voit. LS Digi -tuote on juuri sinua varten. Se sisältää kaikki digitaaliset palvelut, mutta ei paperista lehteä.

Voiko kaupunkilehti Raumalaista lukea diginä?

Kyllä voi. Löydät näköislehden samalta sivulta Länsi-Suomen kanssa: ls24.fi/digilehti. Kätevä pääsy Raumalaisen tuoreimpaan numeroon löytyy myös LS-sovelluksesta. Mobiilikäytössä suositeltavin tapa on käyttää sovellusta, joka takaa parhaimman lukukokemuksen.

Miten voin tarkastella ja muuttaa tilaustani?

Omalle tilaussivullesi pääset tästä. Omissa tiedoissa voit tarkastella tilaushistoriaasi. Osoitteenmuutoksen voit tehdä tästä. Tilausten peruutukset tulee tehdä asiakaspalvelumme kautta puhelimitse. Maksuttomassa asiakaspalvelunumerossamme 0800 39 8338 palvellaan ma-pe klo 8-16.

Miten voin antaa palautetta lehdestä?

Tilauksiin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä asiakaspalveluumme joko puhelimitse 0800 39 8338 (ma–pe klo 8–16) tai sähköpostitse tilaukset@lansi-suomi.fi. Toimitukseen voi puolestaan olla yhteydessä sähköpostitse: toimitus@lansi-suomi.fi