Usein kysytyt kysymykset

Mikä on LS-näköislehti?
LS-näköislehti on painetun lehden digitaalinen näköisversio, sisällöltään täysin identtinen. Näköislehteä voi lukea tietokoneella sekä mobiilikäyttäjille tarkoitetussa LS-sovelluksessa. LS-näköislehdestä on olemassa myös arkisto vuodesta 2005 alkaen. Arkisto on luettavissa aina tilauksen ollessa voimassa.

Mikä on LS-sovellus?
LS-sovellus on älypuhelimille ja tableteille suunniteltu uudenlainen tapa lukea sanomalehteä. Länsi-Suomi ilmestyy sovellukseen noin 23:00 ja on luettavissa joko näköis- tai mobiililehtenä. Sovelluksesta löytyy myös ls24.fi-sivuston tuoreet uutiset ja jutut, LS-etukortti ja Rauman sää. Sovelluksen latausohjeen löydät täältä.

Olen luomassa käyttäjätiliä, mutta saan ilmoituksen, että asiakasnumeroni ja postinumeroni kombinaatio ei täsmää. Missä vika?
Olet voinut syöttää asiakasnumeron tai postinumeron väärin. On myös mahdollista, että olet jo kertaalleen luonut tilin. Tili luodaan vain yhden kerran, minkä jälkeen Länsi-Suomen digisisältöjen pariin voi kirjautua sisään eri laitteilla.

Mistä voin tarkistaa oman asiakasnumeroni?
Asiakasnumeron voi selvittää esimerkiksi kestotilaajan etukortista, viimeisimmästä laskusta tai soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme (0800 39 8338) ma-pe klo 8-16.

Minulla ei ole sähköpostiosoitetta. Voinko ottaa Länsi-Suomen digitaaliset palvelut käyttööni?
Valitettavasti et voi, koska sähköpostiosoite toimii palvelun käyttäjätunnuksena. Ilmaisen sähköpostiosoitteen hankkiminen käy helposti internetissä käyttämällä esimerkiksi Googlen Gmail-palvelua osoitteessa www.gmail.com.

Minulla ei ole älypuhelinta tai tablettia. Voinko käyttää Länsi-Suomen digitaalisia palveluja?
Toki! LS24.fi:n sisällöt ja LS-näköislehti ovat käytettävissä tietokoneilla.

Voinko tilata LS-digi -palvelun kavereideni kanssa kimpassa?
Et valitettavasti voi, koska palvelumme käyttöehdot eivät salli tunnusten levittämistä ulkopuolisille.

Olen Länsi-Suomen paperilehden tilaaja. Voinko antaa digitaaliset lukuoikeuteni eteenpäin?
Paperilehden tilauksiin kuuluu tilaajan lisäksi 3 lukuoikeutta, jotka on oikeus aktivoida käyttöön samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten kesken. Talouden ulkopuolelle tunnuksia ei saa luovuttaa.

Teen silloin tällöin pätkätilauksia. Milloin minun digilukuoikeuteni on voimassa?
Digipalvelujen lukuoikeus on voimassa aina silloin, kun Länsi-Suomen tilauksesi on voimassa.

Voinko tilata pelkän digilehden?
Kyllä voit. LS-digi -tuote on juuri sinua varten. Se sisältää kaikki digitaaliset palvelut, mutta ei paperista lehteä.

Voiko kaupunkilehti Raumalaista lukea diginä?
Kyllä voi. Löydät näköislehden samalta sivulta Länsi-Suomen kanssa: marvamediaportal.fi/nakoislehti. Kätevä pääsy Raumalaisen tuoreimpaan numeroon löytyy myös LS-sovelluksesta. Mobiilikäytössä suositeltavin tapa on käyttää sovellusta, joka takaa parhaimman lukukokemuksen.

Miten voin perua tilaukseni?
Tilausten peruutukset tulee tehdä asiakaspalvelumme kautta. Maksuttomassa asiakaspalvelunumerossamme (0800 39 8338) palvellaan ma-pe klo 8-16.