Audi e-tron on mielenkiintoinen tuttavuus

Audi e-tron -prototyypin kuljettaja ja matkustajat kokevat ympäristönsä kokonaan uudessa ulottuvuudessa. Avarien sisätilojen ja tyylikkään minimalistisen sisustuksen lisäksi Audin ensimmäinen sähköauto tarjoaa sekä huippulevollisen matkustamon että täydellisen Bang & Olufsen 3D Premium -äänentoistojärjestelmän. Täysikokoisen SUV:n käyttö- ja näyttökokemus on myös uudenlainen. Ensimmäisenä suuren volyymin tuotantomallina autoon on saatavilla virtuaaliset ulkopeilit.

Kööpenhaminan Royal Danish Playhousessa nähtiin kesällä ensimmäistä kertaa Audi e-tron -prototyypin sisätilat. Esiintymislavalle jopa 650 hengen yleisön eteen astuvat tavallisesti näyttelijät, mutta nyt valokeila kohdistui täyssähköiseen SUV:iin. Audin protoyyppiä verhoaa edelleen e-tron -naamiomaalaus, mutta yleisölle esitellään auton monipuolinen sisustus – balettitanssijan kepeydellä, luonnenäyttelijän intelligenssillä ja oopperalaulajan taidoilla. Äänentoisto on kuin konserttisalissa: sähköisen SUV:n Bang & Olufsen Premium 3D -äänentoistojärjestelmä hemmottelee kuljettajaa ja matkustajia. Musiikki toistetaan juuri sellaisena kuin se on taltioitu – ilman keinotekoisia efektejä, 16 kaiuttimen ja 705 watin teholla.

Audi e-tron -prorotyypin sisätiloien kaikessa varustelussa näkyy verhoilumateriaalien, värien ja koristeiden huolellinen yhteensovitus. Sähköisen SUV:n työn jälki ja materiaalivalinnat täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, olipa kyseessä hienostunut Valcona-nahka tai urheilullinen tumma harjattu alumiini. Istuinten ompeleet muodostavat sähköpiirilevyä muistuttavan kuvion. Lisävarusteena voi valita kontrastiväriset ompeleet ja terereunat, jotka loistavat kirkkaan oranssina vihjaten korkeajännitteisestä sähköjärjestelmästä. Valinnainen tunnelmavalopaketti valaisee pinnat upeasti noudatellen tarkasti sisustuksen peruslinjoja. Kojelaudan e-tron-merkki on taustavalaistu.

Lisätietoa Audi e-tron -prototyypistä osoitteessa: www.e-tron.audi