Caravan-messuilla esitellään mahtava maantieristeilijä ja kompakti matkailuauto pariskunnalle

Helsingin Caravan-messuille esitellään muun muassa Hymerin näppärä DuoMobil-asuntoauto, joka soveltuu hyvin esimerkiksi pariskunnille.

Matkamessujen kanssa samanaikaisesti Helsingin Messukeskuksessa järjestettävät Caravan-messut esittelee vuoden 2019 uudet matkailuajoneuvomallit.

Helsingin Caravan-messuilla esitellään matkailuajoneuvoja kaikissa kokoluokissa.

Esitteillä ovat muun muassa Morelo Loft Trend 89M maantieristeilijä, joka on messujen suurin matkailuajoneuvo. Toiseksi suurin on Concorde Charisma 850 L, joka on messujen kallein matkailuauto.

Dethleffs esittelee C’Jou 480 QLK -matkailuvaunun, jossa on makuutilat jopa seitsemälle.

Esillä ovat myös pariskunnalle sopiva Hymer DuoMobil -matkailuauto ja kolmiakselinen integroitu Knaus Sun I 900 LEG sekä kaksiovinen matkailuvaunu Adria Adora 673 P.

- Kiinnostus pieniin ja kevyisiin matkailuvaunuihin on kasvussa. Retkeilyautojen suosio on edelleen merkittävä, kertoo Matkailuajoneuvotuojat ry:n toiminnanjohtaja Antti Siljamäki trendeistä.

- Sisustuksissa vaaleat sävyt kiinnostavat ja suuret kattoikkunat ovat lisääntyneet. Tilojen valoisuuteen panostetaan nyt entistä enemmän, Siljamäki jatkaa.

Matkamessujen samanaikaisuus tuo suurta lisäarvoa Helsingin Caravan-messuille.

Samalla kun tutustuu uusiin matkailuajoneuvoihin voi tehdä matkasuunnitelmat sekä saada arvokasta tietoa kotimaan ja ulkomaiden kohteista. Ja toisin päin - Helsingin Caravan-messut houkuttelee matkailusta kiinnostuneita ihmisiä tutustumaan matkailuajoneuvoihin ja kuulemaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista.