Ford Mustang Bullitt‑erikoismallin Euroopan ensiesittely Genevessä

Uusi Ford Mustang Bullitt ‑erikoismalli, joka kunnioittaa Steve McQueenin tähdittämän legendaarisen Warner Bros. ‑elokuvan 50-vuotisjuhlaa, esiteltiin ensimmäistä kertaa Euroopassa Geneven autonäyttelyssä.

Uusi Mustang Bullitt esiteltiin aiemmin tänä vuonna Detroitin kansainvälisessä autonäyttelyssä, ja sitä aletaan valmistaa eurooppalaisille asiakkaille kesäkuussa.

Mustang Bullittin voimanlähteenä toimii Fordin 5,0-litrainen V8-moottori, jossa on Open Air Induction ‑imujärjestelmä sekä Shelby Mustang GT350:stä lainatut imusarja, 87 mm:n kaasuläppäkotelo ja voimansiirron ohjausmoduulin kalibrointi. Sen arvioitu teho on 464 hv ja vääntö 526 Nm.

Mustang Bullittin värivaihtoehdot ovat Shadow Black ja klassinen Dark Highland Green, ja siinä on 19-tuumaiset Torq Thrust ‑vanteet, punaiset Brembo™-jarrusatulat ja Bullitt-logolla varustettu polttoainetankin korkki.

Sisätiloissa on Fordin 12-tuumainen täysin digitaalinen LCD-näyttö ja lisävarusteena Recaro-urheiluistuimet. Sisäverhoilussa istuinten, keskikonsolin ja kojelaudan saumojen väri noudattaa auton ulkopinnan väriä, ja kussakin Mustang Bullittissa on perinteisen Mustang-tunnuskilven paikalla yksilöllisesti numeroitu laatta kojelaudassa matkustajan puolella.

Lisäksi uudessa Ford Mustang Bullittissa on vakiovarusteena Fordin uusi kierrosnopeudentasaustekniikka, joka tekee alasvaihdoista sujuvampia nostamalla hetkellisesti tehokkaan 5,0-litraisen V8-moottorin kierroslukua. Auton 1 000-wattisessa huippuluokan B&O PLAY ‑äänentoistojärjestelmässä on 12 kaiutinta.

Uuden Ford Mustangin toimitukset eurooppalaisille asiakkaille alkavat myöhemmin tänä vuonna.