​​​​​​​”Huhut tuotantoni päättymisestä ovat vahvasti liioiteltuja”

Ikoniset elementit palvelevat edelleen hyvin todellisen monikäyttötaiturin tarkoitusperiä ja antavat G-sarjalle sen ainutlaatuisen ilmeen. Kaikki nämä elementit löytyvät myös tulevasta uudesta G-sarjasta: tuttu ovenkahva ja tyypillinen oven sulkeutumisääni, kylkien vankat kolhusuojalistat, takaoveen sijoitettu varapyörä ja korostetut vilkkujen kotelot. Nämä ovatkin ainoat tarkalleen vaihtokelpoiset osat edeltäjän kanssa. Juuri tämäntyyppiset ominaisuudet yhdistettynä maasturin kulmikkaisiin linjoihin määrittävät auton erityisen ulkonäön.

Helposti tunnistettavien ominaispiirteiden ja laadukkaiden varusteiden ansiosta G-sarja on aina onnistunut yhdistämään maastoajo-ominaisuudet ja ylellisyyden sopusointuisella tavalla. G-sarja on klassisen elegantti auto jo vakiovarusteisena. Siitä pitävät huolen muun muassa ajattomat ja aidot kuvioidut jalopuusomisteet. Sen tyyliä muovaavat runsas laadukkaan metallin tai hiilikuidun käyttö sekä nahkaistuimet.

Kesällä 2017 koitti hetki, jolloin 300 000 G-sarjan autoa oli valmistunut tuotantolinjalta Grazissa. Tuon maalilinjan ylitti Mercedes-Benz G 500.