Kian käppyrät sojottavat suoraan ylöspäin - uusi Euroopan myyntiennätys

Näin komeasti Kian käppyrät sojottivat viime vuoden päätteeksi.

Yhä useampi eurooppalainen autoilija starttaa pihassaan Kian. Uusia Kia-autoja onkin tällä hetkellä vanhalla mantereella ennätyksellinen määrä.

Kia Motors saavutti kaikkien aikojen ennätysmyynnin Euroopassa viime vuonna.

Kia myi vuonna 2018 yhteensä 494 304 autoa Euroopassa. Kyseessä oli Kialle jo kymmenes peräkkäinen kasvuvuosi Euroopassa.

Kia Motors Europen operatiivinen johtaja Emilio Herrera on iloinen myynnin noususta.

- Kia on ainoa automerkki, joka on nauttinut Euroopan myynnin kasvusta joka vuosi viime vuosikymmenen aikana. Jatkuvasti laajentunut mallisto, korkea laatu ja autojemme tyylikäs muotoilu ovat auttaneet meitä voittamaan markkinat ja on mahdollistanut meidän kaksinkertaistamaan markkinaosuutemme vuodesta 2008, Herrera hehkuttaa.

- Pitkään markkinoilla olleet tuotteemme, kuten Ceed ja Sportage, ovat onnistuneet lisäämään myyntiään, kun taas täysin uudet mallimme ja brändistrategiamme ovat lisänneet suosiotamme Euroopan markkinoilla monissa meille täysin uusissa segmenteissä. Viime vuosina lisääntynyt sähköistetyn mallistomme kasvu ja autojemme viimeisimmät huipputeknologiat ovat tulleet pisteeksi i:n päälle kasvullemme. Lisäksi asiakkaamme ovat edelleen innoissaan Kian markkinoiden johtavasta 7 vuoden tai 150 000 kilometrin takuusta, Herrera jatkaa ilosanomaansa.

Kian laaja crossover- ja hybridimallisto on ollut viime vuosina Kian Euroopan myynnin kasvun takeena haastavista yleisistä markkinaolosuhteista huolimatta.