Lexus hyödyntää taidetta mainoksissaan

Lexus juhlistaa uuden NX-mallin lanseerausta herättämällä henkiin taideklassikoita. Uudessa mainoksessa katsoja pääsee matkalle läpi maailman kuuluisimpien taideteosten sävyttämän kaupungin. Matkalle on tehty tarkkoja, tosimaailman versioita tunnettujen taitelijoitten mestariteoksista.

-Mainoksen idea oli yksinkertaisuudessaan niin elegantti, että lähdimme innoissamme toteuttamaan sitä. NX on auto, joka kiinnittää huomion tien päällä ja sen vieminen osaksi taiteen maailmaa tuntui heti luontevalta, kertoo Michael Tripp, Lexus Europen brändistä ja viestinnästä vastaava johtaja.

CHI&Partnersin toteuttama kampanja näkyy TV:ssä, printtimedioissa ja digitaalisissa kanavissa ympäri Euroopan.

-Lexus on tunnettu muotoilustaan, joten mielestämme oli sopivaa kunnioittaa maailman kuuluisimpia taideteoksia NX-kampanjassa, kertoo Micky Tudor, Joint Executive Director CHI&Partnersilta.

Uuden NX:n näyttävä tiimalasin muotoinen etusäleikkö ja muut rohkeasti muotoillut design-elementit ovat Lexukselle tunnusomaisia ja saavat auton erottumaan liikennevirrassa. Sisätunnelmaltaan ylellinen ja Lexuksen itselataavan hybridijärjestelmän liikuttama uusi NX on nyt myynnissä Suomessa.