Mercedes-Benz paljasti ensimmäiset yksityiskohdat uudesta Sprinteristä

Mercedes-Benz paljasti Pohjois-Amerikan hyötyajoneuvonäyttelyssä Atlantassa ensivilkaisun uudistuvasta Sprinteristä. Yleisö sai nähdä piirroskuvan, josta Sprinterin moderni ja rohkea muotoilu tulee esiin. Uuden Sprinterin lanseeraus tulee olemaan pakettiautomarkkinoiden vuoden 2018 yksi odotetuimmista tapahtumista. Etenkin keulan ja ajovalojen muotoilu luovat autoon uutta urheilullisempaa ilmettä.

Uuden Sprinterin ominaisuuksiin kuuluvat kehittyneet ajohallintajärjestelmät sekä liitettävyyspalvelut, jotka tuovat ajokaluston hallinnan uudelle entistäkin ammattimaisemmalle tasolle. Myös Sprinterin laaja korivalikoima kasvaa entisestään; tarkoituksena on palvella eri aloja vielä monipuolisemmin.

Mercedes-Benz Vansin johtaja Volker Mornhinweg kertoi Atlantan messuilla uuden Sprinterin ominaisuuksista:

-Pelkkä parhaiden autojen rakentaminen ei riitä meille. Haluamme tarjota täydellisen liikkuvuusratkaisun kaikille aloille ja kaikkiin kuljetustarpeisiin. Juuri tämä oli tavoitteemme uuden sukupolven Sprinterin kanssa. Ikoninen auto sisältää tietenkin myös kaikki sen perinteiset ominaisuudet: luotettavuuden, turvallisuuden sekä kustannustehokkuuden.