Mercedes-Benz X-sarja: pickup ja lifestyle-ajoneuvo samassa paketissa

Mercedes-Benzin uusi X-sarja yhdistääpickup-mallin perinteiset vahvuudet Mercedes-Benzeille tyypillisiin klassisiin piirteisiin kuten muotoiluun ja mukavuuteen.

-Täytämme omalla pickupilla yhden viimeisistä aukoista omassa automallistossamme. Tavoitteemme on tarjota asiakkaille autoja, jotka sopivat juuri heidän omiin erityisvaatimuksiinsa. X-sarja määrittelee uuden laatutason kasvavassa pickup-segmentissä, Daimler AG:n pääjohtaja Dr Dieter Zetsche sanoo.

-Tuleva X-sarjamme ei tunne kompromisseja. Auton erillisrunko, voimakas kuusisylinterinen moottori ja jatkuva neliveto ovat oletusarvoja meille. X-sarja tulee vetoamaan niihinkin asiakkaisiin, jotka eivät ole tätä ennen edes harkinneet pickupin ostamista, Mercedes-Benz Vansin johtaja Volker Mornhinweg jatkaa.

X-sarja esitellään Euroopassa marraskuussa 2017. Myynti laajenee Etelä-Afrikkaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin alkuvuonna 2018 ja vuotta myöhemmin Brasiliaan ja Argentiinaan. X-sarjan myötä Mercedes-Benz Vansin tarjonta laajenee neljänteen mallisarjaan.

Uuden X-sarjan Suomen hinnastot julkaistaan myöhemmin.