Moottoripyörämessuilla mennään naimisiin!

Tulevana viikonloppuna järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perinteiset moottoripyörämessut, joilla on tapana herättää pinnan alla kytevän moottoripyöräkuumeen roihuihin.

Moottoripyöräilyn makuun pääsee Messukeskuksen sisätestiradalla, jossa voi kokeilla viittäkymmentä moottoripyörää, jos vain aika riittää. Viime vuonna 600 metrin mittainen rata oli ahkerassa käytössä, sillä tuolloin perstuntumaa otettiin yhteensä 1 500 kertaa. 

Merkkejä löytyy tietenkin lukuisia, kuten esimerkiksi Aprilia, BMW, Drac, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Niu, Vespa, Peugeot, Piaggio, Polaris, Suzuki, Triumph ja Yamaha.

Ikimuistoisimmat moottoripyörämessut ovat kuitenkin pariskunnalla, joka avioituu huomenna perjantaina messulavalla kello 18. Autorauman toimitus ei tiedä, millä moottoripyörällä tuore aviopari karauttaa avioliiton auvoon, mutta toivotamme heille kuitenkin onnentäyteisiä kilometrejä.

MP-messut on avoinna perjantaina 1.2. klo 10-20, lauantaina 2.2. klo 9-18 ja sunnuntaina 3.2. klo 10-17.

Lisätietoja: www.mpmessut.fi

Autorauman toimitus toivottaa viikonloppuna Moottoripyörämessuilla avioituvalle parille onnellisia kilometrejä. Kuvan aviopari ei liity moottoripyörämessuihin, mutta toivotamme heillekin tasaisia kyytejä. Kuva: Andrew Itaga