Smartin sähköautomallisto täydentyy Smart fortwo cabrio electric drive -mallilla

Uusi Smart fortwo cabrio ed on oman kokoluokkansa ainoa aito täyssähköinen avomalli. Kiinteäkattoinen kaksipaikkainen auto muuttuu nappia painamalla puoliavoimeksi malliksi, kun matkustamoa peittävä canvas-katto siirtyy sivuun auringon tieltä. Kolmas vaihtoehto on täysin avoin cabriolet, joka syntyy kun taittuvaan tritop-kattoratkaisuun kuuluvat katon irrotettavat sivuttaistuet siirretään tavaratilaan.

-Kaikista kolmesta täyssähkömallistamme juuri Smart fortwo cabrio ed heijastelee sähköautoilussa juuri niitä arvoja, jotka erityisesti viehättävät asiakkaitamme. Katto aukenee sekunneissa, voit kruisailla lähes äänettömästi halki kaupungin ja tunnet sähköauton fantastisen kiihtyvyyden ihonsa alla, smartin pääjohtaja Dr Annette Winkler kuvaa.

Pehmeä kangaskatto voidaan avata 12 sekunnissa myös silloin, kun autolla ajetaan huippunopeudella. Katon voi avata kaukosäätimellä myös auton ulkopuolelta. Katon pinta-ala on 1,8 neliömetriä. Uloin kerros on tehty erittäin kevyestä ja kestävästä polyakryylikankaasta, sisäkatto puolestaan puuvilla-polyesteristä. Väliin jää kestävä kumikerros. Katon paksuus on 20 milliä.