Sprinterin 3. sukupolvi jatkaa yhä segmenttinsä ykkösenä

Mercedes-Benz Sprinterin 3. sulkupolvi esitellään helmikuussa 2018. Mercedes-Benz Vans käy läpi yhtä historiansa suurinta murrosta, kun perinteinen ajoneuvovalmistaja muuttuu integroitujen kuljetus- ja liikkuvuusratkaisujen tarjoajaksi. Uusi Sprinter on ensimmäinen automalli, joka edustaa vuonna 2016 ensi kertaa esiteltyä adVANce-filosofiaa, jossa on viisi toimintaperiaatetta: digital@vans (yhdistettävyys ja digitaaliset palvelut), solutions@vans (varusteratkaisut tehostamassa asiakkaiden toimintaa), rental@vans (uudet innovatiiviset vuokrauspalvelut), sharing@vans (uudet julkisen liikenteen konseptit) sekä eDrive@vans (kokonaisvaltainen lähestymistapa sähköiseen liikkumiseen).

Uusi Sprinter on täydellisesti internet-yhteensopiva, muunneltava, sähkötoimisen vaihtoehdon tarjoava auto.

-Sprinter on hyötyajonevojemme lippulaiva, joka määrittelee ymmärryksemme integroiduista ajoneuvoratkaisuista. Se on täydellisesti muunneltavissa erilaisiin kuljetusvaatimuksiin ja innovatiivisiin verkostoratkaisuihin. Sprinter on ensimmäinen tämän uuden autoluokan edustaja, Mercedes-Benz Vansin johtaja Volker Mornhinweg sanoo.

Sprinter on määritellyt luokkansa laatu- ja vaatimustason aina ensiesittelystään vuodesta 1995 lähtien. Tyytyväisiä asiakkaita on yli 130 maassa, ja autoja on myyty yli 3,3 miljoonaa kappaletta. Sprinter on myös eniten myyty Mercedes-Benzin pakettiautomalli.

Helmikuussa 2018 esiteltävä Sprinter tarjoaa aivan uuden liitettävyyden ja verkostoitumisen tason. Internet-reititin on ensi kertaa integroitu täysin ajoneuvon infrastruktuuriin.

-Auton integrointi osaksi teollista esineiden internetiä avaa runsaasti uusia mahdollisuuksia prosessien optimoimiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi. Tarjolla on kokonaan uusi liitettävyyden taso, joka vastaa asiakkaidemme vaatimuksia ja vaihtelevia liiketoimintamalleja, Sprinterin projektijohtaja Dr Ulf Zillig korostaa.