Tällainen on uusi Hyundai Tucson

Maailmanlaajuisesti tärkeä Hyundai-malli Tucson on lanseerauksestaan, vuodesta 2015, lähtien ollut Euroopan myydyin Hyundai-malli.

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu Hyundai Tucson on saanut uuden päivitetyn designin, moottorit sekä edistykselliset turvallisuus- ja mukavuusvarusteet, jotka palvelevat tämän päivän autoilijan tarpeita. Malli saa uutta ilmettä Cascading Grill -etusäileiköllä ja tyylikkäillä uusilla täys-led-ajovaloilla. Etupuskuria on nostettu. Myös takavalot ja takapuskuri on uusittu. Sisätiloiltaan Hyundai Tucsonin olemus päivittyy uusitulla sisustuksella ja laadukkaammilla verhoilumateriaaleilla.

-Uudessa Hyundai Tucsonissa on tuttuja elementtejä uusimmista Hyundai-malleistamme, sen ilme raikastui ja ajomukavuus on nyt täysin uudella tasolla, kertoo Hyundai Motor Europen tuote- ja markkinointijohtaja Andreas-Christoph Hofman.

Uuteen Hyundai Tucsoniin on tarjolla kaksi diesel- ja kaksi bensiinimoottorivaihtoehtoa. Tehokkain moottorivaihtoehto on 2,0-dieselmoottori, jossa on tehoa 137 kW (186 hv). Tämä suorituskykyinen moottori on liitetty nelivetoon ja sen yhteyteen on valittavissa kuusivaihteinen käsivaihteisto (6MT) tai uudelleen kehitetty kahdeksanvaihteinen automaattivaihteisto (8AT). Toinen dieselmoottori on uudelleen kehitetty 1,6-dieselmoottori kahdella vaihtoehtoisella tehoversiolla: 85 kW (115 hv) ja 98 kW (133 hv). Molemmat ovat tarjolla etuvetoisena kuusivaihteisella käsivaihteistolla, tehokkaampi versio myös seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla (7DCT) etu- tai nelivetoisena.

Hyundai Tucsoniin on tarjolla myös kaksi bensiinimoottoria. Etuvetoisena tarjolla oleva 1,6 GDI kuusivaihteisella käsivaihteistolla tarjoaa tehoa 97 kW (132 hv). Tehokkaampi 1,6 T-GDI tarjoaa tehoa 130 kW (177 hv) ja on saatavilla kuusivaihteisen käsivaihteiston (6MT) tai seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston (7DCT) kanssa. Molempien yhteyteen on saatavilla etuveto tai neliveto. Kaikki Hyundai Tucsonin uudet moottorit täyttävät Euro 6c -standardin.