Tori.fi auttaa koronasta kärsivää autokauppaa

Suomen autokauppiaat voivat myydä autoja loppuvuoden ajan Tori.fi -sivustolla ilman käyttökuluja.

Tori.fi avaa koronaviruksesta riutavalle autokaupalle ilmaiseksi käyttöön autokauppa-palvelun. Verkkosivun palvelu on normaalisti maksullinen yrityksille, mutta loppu vuoden ajan autokaupat saavat erityistä näkyvyyttä veloituksetta.

Palvelua käyttää tällä haavaa noin tuhat autokauppiasta.

Autokaupoille suunnattu kädenojennus on noin puolen miljoonan euron arvoinen panostus Tori.fi -palvelulle. Ja jos ottaa huomioon sivuston tämän vuoden kasvutavoitteet, avun hinta nousee jopa miljoonaan euroon.

- Suomessa ja maailmassa vallitsevat kaikin tavoin poikkeukselliset ajat. Vähättelyyn ei ole syitä: tilanne on yrityksille katastrofaalinen. Siksi me haluamme tehdä yritysten välisessä yhteistyössä voitavamme. Tuotteemme, siis kauppamme ja sen koko volyymi, on nyt autokauppiaille ilmainen, Tori.fi:n toimitusjohtaja Juha Meronen kertoi Autotoday-sivustolle.

- Autoala on 48 000 suomalaisen työllistäjä. Nyt uusien autojen tämän vuoden menekkiennuste on pudonnut noin 30 000 auton verran. Kun uusien autojen keskihinta oli Suomessa viime vuonna 34 000 euroa, autokauppiaiden kuluvan vuoden myyntiennusteesta on kadonnut yhteensä reilusti yli miljardi euroa. Autot ovat myös Tori.fi:lle huomattava kaupan ala, joten koemme, että tässä meillä on hyvä mahdollisuus auttaa, Meronen jatkoi.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä myynnissä yhteensä 80 000 autoa ja se on Suomen suurin kauppapaikka.

Tori.fi:n klikkaa auki kuukausittain noin 2,4 miljoonaa eri kävijää. Kauppapaikassa asioitiin viime vuonna yhteensä 330 miljoonaa kertaa.

Yksityiskäyttäjille Tori.fi on aina ilmainen.