Varusteet ja valikoima kiinnostavat, kun auto etsitään ulkomailta

Käytettyjen autojen hankinta Euroopasta tuo lisää vaihtoehtoja kuluttajille Suomessa. Saksan suurimmat kaupungit ovat tärkeitä hankintapaikkoja käytetyille autoille.

Saksan noin 20-kertaisesta autokannasta johtuen tarjonta on huimasti monipuolisempi.

‒ Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme varustelutasoa, jota ei Suomesta välttämättä löydä. Useimmat käytetyt autot ovat aiemmin palvelleet leasing-autoina tai ne ovat tulleet merkkiliikkeisiin vaihtoautoiksi, luonnehtii Kamuxin maajohtaja Jussi Mäkinen tarjontaa.

Valikoimissa on runsaasti saksalaisia premium-merkkejä ja 2‒5 vuotta vanhoja perheautoja.

‒ Autojen varustelutaso on Suomeen verrattuna keskimäärin pykälää parempi, koska Saksassa uusiin autoihin on edullisempi hankkia korkeampi varustelutaso kuin Suomessa. Saksassa suositaan leasing-autoissa dieseleitä niiden edullisten käyttökustannusten takia pidemmissä ajomatkoissa, Jussi Mäkinen jatkaa.

‒ Listaamme ennakkoon kiinnostavimmat yksilöt ja arvioimme niiden kunnon suhteessa hintaan ennen varsinaista autohuutokauppatapahtumaa, Kamuxin ostojohtaja Tero Törmänen kertoo ostoprosessista.

‒ Myyntitapahtumat ovat nopeatempoista toimintaa, siksi ennakkovalmistautuminen on tärkeää. Ostamme mielenkiintoisia yksilöitä valikoiman ja hinnan mukaan, Törmänen toteaa.