Volkswagen Polo GTI on todellinen voimanpesä

Täysin uusi Volkswagen Polo on herättänyt mielenkiintoa Suomessa. Mallisto on nyt täydentynyt GTI-mallilla. Uuden Volkswagen Polo GTI:n hinta on 28 071,71 euroa (2,0 TSI 147 kW (200 hv) DSG-automaatti, vakiovarustein).

Uusi Volkswagen Polo GTI on voimapesä, joka tuottaa tehoa 147 kW (200 hv) ja vääntöä 320 Nm. Polo GTI kiihtyy 0–100 km/h vain 6,7 sekunnissa ja se saavuttaa 240 km/h huippunopeuden.

Uuden Volkswagen Polo GTI:n erottaa tyypillisistä tunnusmerkeistä – huomiota herättävät etuspoileri ja sumuvalot, punainen design-linja, joka kulkee kennokuvioidun jäähdyttimensäleikön poikki, punaiset jarrusatulat sekä kaksoispakoputkenpäät. Vakiovarustukseen kuuluvat myös urheilulliset 17” Milton Keynes -kevytmetallivanteet.
Sisätiloissa legendaarinen GTI-muotoilu kohtaa uusimman sukupolven teknologian. Istuimien tunnusomainen puna-valkoruutukuvio ja hienostunut nahkaverhoiltu urheilumonitoimiohjauspyörä kertovat Polo GTI:n urheilullisesta luonteesta. Vaihteenvalitsimien ja mattojen punaiset koristesaumaompeleet korostavat Polo GTI:n sisätiloja. Uusi 10,25” digitaalinen mittaristo Active Info Display on vakiovaruste, kuten myös Ambient-valaistus.