Volkswagenin I.D. Vizzion on tulevaisuuden auto

I.D. Vizzion vahvistaa edelleen Volkswagenin tulevaisuuden suunnitelmia itsenäisestä liikkumisesta. Sen sähköinen voimalinja edustaa uutta teknologiaa, ja sen automaattinen ajotoiminto tekee siitä turvallisen ja mukavan. Auton sisätilat tuovat täysin uudenlaisen tunteen ajamiseen ja matkustamiseen, sillä siinä ei ole lainkaan ohjauspyörää eikä näkyviä hallintapainikkeita.

Volkswagen on esitellyt jo uuden I.D.-malliperheen ensimmäiset täyssähköautot ja nyt Volkswagen esitteli ensimmäistä kertaa konseptiauton autonomista ajamista varten. Tällä hetkellä Volkswagen etenee uusien autojen kehttämisessä kaikilla osa-alueilla tavoitteena tehdä innovatiivisen sähköautoteknologian avulla autoista turvallisempia ja paljon mukavampia ja viihtyisempiä. Tämän lisäksi auton käyttö tulee mahdolliseksi myös niille henkilöryhmille, jotka eivät tänä päivänä pysty ajamaan autoa esimerkiksi iän vuoksi.

Uusi I.D. Vizzion -konseptiauto on Volkswagen I.D.-perheen neljäs jäsen. Tämän sedanin innovatiivinen teknologia, täysin automaattinen käyttöjärjestelmä ja elegantti muotoilu näyttävät suunnan mihin Volkswagen on menossa tulevaisuudessa sähköautojen teknologian ja muotoilun saralla.

I.D. Vizzion on 5,11 metriä pitkä, se tuottaa tehoa 225 kW ja sen huippunopeus on 180 km/h. Kun jarrutusenergia on käytössä, I.D. Vizzionin 111 kWh lithiumioniakusto mahdollistaa jopa 665 kilometrin toimintamatkan. Auton älykäs ohjainjärjestelmä ohjaa nelivetoa ja kahta sähkömoottoria, jotka toimivat yhdessä, saaden aikaan maksimaalisen suorituskyvyn.