Volvo esittelee XC40 SUV-mallinsa lähiaikoina

Innolla odotettu XC40 paljastetaan lähiaikoina. Se täydentää Volvon SUV-tarjontaa joukosta erottuvalla ulkoasullaan ja on suunnattu yksilöllisyyttä arvostavalle kuljettajalle.

– Halusimme tehdä XC40:stä raikkaan, luovan ja erottuvan Volvo-malliston jäsenen, jonka avulla kuljettajat voivat ilmaista persoonallisuuttaan tien päällä. XC40:n kuljettajat ovat kiinnostuneita muodista, designista ja populaarikulttuurista ja asuvat usein suurissa vilkkaissa kaupungeissa. He haluavat auton, joka kuvastaa heidän persoonaansa. XC40 on juuri heille sopiva vaihtoehto, kertoo Volvon designjohtaja Thomas Ingenlath.

XC40 tarjoaa laajan ja leikkisän väripaletin, joka tekee siitä Volvo-malliston ilmeikkäimmän auton. Kokonaisuus kuvastaa kuljettajien ulospäin suuntautunutta persoonaa.

– Asiakastutkimuksemme osoitti, että XC40 ja tämä segmentti tarvitsivat tavallista laajempaa väri- ja materiaalivalikoimaa. Volvo ei ole koskaan ennen suunnitellut XC40:n kaltaista autoa, joten saimme aloittaa puhtaalta pöydältä ja antaa mallille energiaa ja iloisuutta, lisää Volvon suunnittelujohtaja Robin Page.

Katumuoti, kaupunkiarkkitehtuuri, huippuluokan designesineet ja populaarikulttuuri olivat kaikki inspiraation lähteinä, kun Volvon suunnittelutiimi laati materiaali-, kuvio- ja värivaihtoehtoja uuteen XC40-malliin.

– Haimme inspiraatiota XC40:n väreille ja materiaaleille monista eri lähteistä ja yhdistelimme niitä. Loimme auton, joka näyttää raikkaalta ja itsevarmalta, sanoo Volvon väri- ja materiaalijohtaja Ebba Maria Thunberg.

Tarjolla on laaja valikoima korivärivaihtoehtoja yksivärisistä teemoista eloisiin yhdistelmiin, joiden avulla omistaja voi ilmaista itseään. Sisustusvaihtoehdot tarjoavat todella nuorekasta premium-tunnelmaa.

XC40:n uusia sisustusratkaisuja ovat mm. lämmin Lava Orange lattiaverhoilu, Oxide Red verhoilu sekä valikoima uusia koristuksia ja materiaaleja, joiden muotoilu on saanut innoituksensa kaupunkiarkkitehtuurista ja kartoista. Luonnolliset huopapohjaiset matot sekä katto- ja oviverhoilut antavat kokonaisuudelle modernin lisäsäväyksen.

– Momentum-varustetaso on malliston muotipainotteisin vaihtoehto, joka sisältää eloisia koriväriyhdistelmiä. R-Design- ja Inscription-tasot kuvastavat dynaamisempaa premium-tunnelmaa, Ebba Maria Thunberg kertoo.