Volvon uusi XC40 kerää katseita Venemessuilla

Volvo Car Finland toi jälleen helmikuun alun Venemessuille täysin uuden automallin ensiesittelyyn suuren yleisön eteen. Tällä kertaa vuorossa on jo lyhyessä ajassa vahvan suosion saavuttanut kompakti katumaasturi Volvo XC40.

Volvo Carsin ensimmäinen malli kompaktien premium-katumaasturien segmentissä on osoittautumassa erittäin suosituksi asiakkaiden keskuudessa. XC40-mallia on tilattu maailmanlaajuisesti jo yli 20 000 kappaletta.

Asiakkaat ovat ottaneet XC40:n erittäin hyvin vastaan, ja auto on saanut kehuja myös median edustajilta ympäri maailmaa. Volvon uusi katumaasturi on yksi seitsemästä Vuoden auto Euroopassa 2018 -finalistista. Palkinnon voittaja julkistetaan maaliskuussa. Aikaisemmin tällä viikolla XC40 sai Ison-Britannian johtavalta autojulkaisulta, What Car? -lehdeltä, arvostetun Vuoden auto -palkinnon.

-Astumme XC40-mallin kanssa alan nopeimmin kasvavaan segmenttiin. Uutuus täydentää XC-mallistomme ja tuo suuremmista autoistamme tutut palkitut turvallisuus-, yhteys-, tieto- ja viihdetoiminnot kompaktien katumaasturien segmenttiin. Viimeisimmät tilausluvut osoittavat, että asiakkaat pitävät näkemästään, kertoo Volvon strategia-, brändi- ja vähittäismyyntijohtaja Björn Annwall.

Volvo XC40 on esillä Volvo Car Finlandin osastolla Messukeskuksessa koko Venemessujen ajan 9.-18.2.2018. Auton lanseeraus Volvo-jälleenmyyjillä tapahtuu samanaikaisesti.