Digilehti

 

LS-näköislehden ja lehtiarkiston lukeminen vaatii voimassa olevan Länsi-Suomen tilauksen. Voit tutustua tilausvaihtoehtoihin täällä. Mikäli olet tilaaja, voit kirjautua eri laitteilla sisään Länsi-Suomen sisältöjen pariin.

Jos olet jo tilaaja, mutta et ole vielä aktivoinut digilehden lukuoikeutta, voit tehdä sen täällä. Aktivoinnin voit tehdä vain kertaalleen, minkä jälkeen voit kirjautua Länsi-Suomen digisisältöjen pariin. Jos lukuoikeuden aktivoinnin yhteydessä tulee ilmoitus, että asiakasnumeron ja postinumeron kombinaatio ei täsmää, olet voinut syöttää asiakasnumeron tai postinumeron väärin. On myös mahdollista, että olet jo kertaalleen luonut tilin.

Näköislehden lukeminen onnistuu niin LS24.fi-verkkosivuilla kuin myös Länsi-Suomi -sovelluksessa, minkä voi ladata ilmaiseksi App Storesta tai Googlen Play-kaupasta.

Huom! Kaikkiin Länsi-Suomen tilausvaihtoehtoihin kuuluvat kaikki digitaaliset lukuoikeudet. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään maksuttomassa palvelunumerossamme 0800 398338 (ma-pe klo 8-16).

Ongelmia digilehdessä? Lisätietoa tästä linkistä.