
KAMU eats -ruokaviikko piristää jälleen pimeneviä syysiltoja!
Lokakuun ensimmäisellä viikolla maanantaista lauantaihin 3.–8.10. paikalliset ravintolat tarjoilevat valikoituja 12 euron hintaisia à la carte -annoksia.
MUKANA TAPAHTUMASSA: Amarillo, Buena Vista, Everest Himal, Kalatori, Kapteeninhuone, Krouvi, Nurkk Trahtöör, Rauman Torni ja Wanhan Rauman Kellari.
Ravintoloiden aukioloajat ja -päivät poikkeavat toisistaan – tarkista tiedot yritysten omilta verkkosivuilta. Tarjousannokset eivät ole myynnissä lounasaikaan vaan aina silloin, kun ravintolan à la carte -listakin on voimassa.
Annokset ovat noudettavissa myös take awayna tapahtumaviikolla.
Jos ja kun sometat, käytä hashtagia #kamueats
AMARILLO
TEXICAN CHICKEN (L,G)
GREEN BURRITO (L) (Saatavana pyydettäessä gluteiinittomana)
BUENA VISTA
KANARUUKKU
riisillä
EVEREST HIMAL
CHICKEN KORMA (G, VL)
Kanapaloja miedossa tomaatti-kermakastikkeessa
CHICKEN CHILLI (tulinen, G, L)
Kananrintapaloja, paprikaa, sipulia, inkivääriä ja chiliä tuoretomaattikastikkeessa
MALAI KOFTA (G)
Cashew-peruna-tuorejuusto pyöryköitä tomaatti-kermakastikkeessa
VEGETABLE KOFTA (Vegan) (keskivahva; G)
Kukkakaalia, parsakaalia ja peruna pyöryköitä chilli kastikkeessa
GASTROBAR KROUVI
KANAPITA (L)
Nyhtökanaa, mangorajamajoneesia, salaattia, tomaattia ja marinoitua punasipulia.
Tarjoillaan ranskalaisten kanssa
YLIKYPSÄÄ PORSAANNISKAA (L, G)
Dijon-kastiketta, kauden kasviksia ja kermaperunoita
KALATORI
SITRUUNAGLASEERATTUA KANAA (G,L)
Marinoitua broccolinoa, rucolaa, aiolia ja paahdettua perunaa
KAPTEENINHUONE
BROILER (L, G)
Paahdettu sumak-broiler, jogurttidip ja frittiperunat
LOHI (L,G)
Chermoula-lohi, sitruunakastike ja paahdetut perunat
KASVIS (L)
Bao bun, tofu-kookoskorma ja lehtikaalisalaatti
NURKK TRAHTÖÖR
PUNAJUURIPIHVEJÄ JA PESTOPASTAA (L)
PAAHDETTUA LOHTA (G, L)
Juusto-valkoviinikastiketta, kauden kasviksia ja röstiperunaa
GRILLATTUA KANANPOIKAA (G, L)
hunajaista kermakastiketta, kauden kasviksia ja röstiperunaa
RAVINTOLA TORNI
HAMPURILAINEN NAUDANPIHVILLÄ (L)
Bataatti/tavalliset ranskalaiset juustopekonilla
HAMPURILAINEN KASVISPIHVILLÄ (Beyond) (L)
Bataatti/tavalliset ranskalaiset juustolla
KANA GOUJONS (L)
salaatti
WANHAN RAUMAN KELLARI
LIHAHÖYSTÖ (L, GL)
pitkään haudutettua naudan- ja porsaanlihaa höystettynä sienillä, uuniperuna
UNKARILAINEN BROILERPATA (L, GL)
paprikalla, suolakurkulla ja valkosipulilla maustettu pata, uuniperuna
TORTILLA (L, saatavana pyydettäessä GL)
Mifu-kasvispaistoksella, kuorrutettuna juustokastikkeella