Katiska

Katiska on Kaupunkilehti Raumalaisen ilmoituspalsta yksityishenkilöille.

Katiska ilmestyy keskiviikkoisin ja lauantaisin. Voit myydä, ostaa ja vuokrata tai ilmoittaa palveluista rivi-ilmoituksena.

Ilmoituksen jättöajat
Keskiviikon lehteen: maanantaina klo 16 mennessä
Lauantain lehteen: torstaina klo 16 mennessä

Huomioithan, että Kaupunkilehti Raumalainen ilmestyy heinä- ja elokuussa vain keskiviikkoisin!


Rivi-ilmoituksen hinnat (sis. alv)
1 – 2 riviä 12 €
3 – 5 riviä 15 €

Yhdelle riville mahtuu noin 30 merkkiä. Huom. välilyönti tai välimerkki vastaa yhtä merkkiä.

JÄTÄ ILMOITUS >>

Ilmoitusten jättötavat
Suositeltavin tapa on käyttää verkkopalvelua (klikkaamalla jätä ilmoitus -linkkiä), jolloin voit suunnitella ilmoituksesi itse ja näet miltä se lehdessä näyttää. Verkkopalvelussa voit maksaa ilmoituksen suoraan tililtäsi verkkopankkitunnuksilla. Käytössä ovat kaikkien pankkien verkkomaksut sekä kaikki yleisimmät luottokortit.

Verkkopalvelun toiminta on testattu Internet Explorerin, Safarin, Mozilla Firefoxin, Chromen ja Operan uusimmilla versioilla. Mikäli toiminnassa esiintyy häiriöitä. tarkista selaimesi versio ja päivitä se uusimpaan. Muista tarkistaa, että käyttämäsi selainversio sallii evästeiden käytön.

Otamme ilmoituksia vastaan myös asiakaspalvelussamme osoitteessa Susivuorentie 2, 26100 Rauma.
Avoinna arkisin klo 8 – 16.

Postitse lähetettäessä mukana tulee olla maksu käteisenä tai kuitti tilitapahtumasta mikäli maksu on suoritettu pankkiin.
Pankkisuoritukset tulee tehdä tilille: FI91 1128 3000 3093 68 NDEAFIHH

Voit tulostaa alta ruudukon, johon voit suunnitella ilmoituksesi.

katiskakuponki.pdf

Ilmoituksen julkaiseminen

Marva Media Oy pidättää oikeuden puuttua ilmoituksen tekstisisältöön ja jättää se julkaisematta. Tarvittaessa selkeytämme ilmoituksen luettavuutta ja ulkoasua. Lehden vastuu ilmoituksen poisjäännistä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä on enimmillään ilmoituksesta maksettu hinta. Huomautus virheellisestä ilmoituksesta on tehtävä Marva Median asiakaspalveluun 7 vuorokauden kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä lukien. Mikäli ilmoitus jää pois lehdestä palvelun mahdollisten teknisten ongelmien takia, ilmoitus julkaistaan seuraavassa julkaisussa.