Kaupallinen yhteistyö ·

Yläpohjan eristyksellä energiakulut kuriin

Lähes kaikki yli 10-vuotiaat talot hyötyvät Kattoremonteista tunnettu TIP-rakentajat on laajentanut palveluaan yläpohjan eristämiseen. – Lähes kaikissa kohteissa, joissa olemme katon uusineet, on havaittu että yläpohja kaipaisi lisäeristystä, TIP-rakentajien Ariel Mäki-Soini kertoo. Lämpö siirtyy ylöspäin ja talosta voidaankin laskea että noin 60 prosenttia lämmöstä karkaa yläkautta. Seinist… Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Kylppäriremontin suuruus yllättää - mitäs nyt?

On totta, että asuntolaina on melkein aina se suurin velka, jonka useimmat ihmiset koskaan ottavat, mutta se ei tarkoita, että he yhtäkkiä lopettavat sen saatuaan rahankäytön. Tulee aika, jolloin jokainen koti tarvitsee jonkinlaisen remontin. Kylpyhuoneremontin voi tehdä edullisesti korkeintaan silloin, jos kyseessä on pelkkiä kosmeettisia muutoksia huoneen ulkoasuun. Kun laatoitat huonetta, on t… Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Mökin talousvesi kuntoon - huollata kaivo ammattilaisella

Koska mökkikauden alku lähestyy, nyt on aika laittaa kaikki kuntoon. Yksi kevään tavanomaisista asioista on tarkastaa ja hoitaa loma-asuntosi tai mökkisi kaivo. Jos olet huolissasi terveydestäsi, kaivoveden laadun tarkistaminen on yksi tärkeimmistä asioista. Joskus kaivo voi vaatia reipasta huoltoa, puhdistusta, desinfiointia, korjausta tai jopa uuden rakentamista, eikä varsinkaan viimeksi mainit… Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Lue Rauman Yrittäjien uusin Osaava Rauma -lehti tästä!

Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Vapaus omannäköiseen opiskeluun

WinNovassa opiskelija saa itse vaikuttaa opintojensa sisältöön. Nopsa-väyläopinnot tarjoavat suoran mahdollisuuden jatko-opintoihin Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Ammattilainen ei anna työvälineitään kenen tahansa huollettavaksi

  Voisitko kuvitella, että huippupianisti antaisi soittimensa kuntosalikaverille viritettäväksi? Tai ammattikiekkoilija luistimensa tyttöystävänsä kaverille teroitettavaksi? Ammattilaiset luottavat ammattilaisiin, ja näin toimitaan myös metallialalla. Kun metalliammattilainen huomaa hitsauskoneensa toiminnassa ongelmia, hän tuo sen huoltoon J.P. Steelmanille Ihodeen. Steelman huoltaa am… Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Kattoremontteja tehdään ympäri vuoden

Sammalta kasvava tiili- tai h uopakatto? Maalinsa menettänyt peltikatto? Jos nämä ovat sinun huomioitasi, kun vilkaiset omalle katollesi, sinulla alkaa olla kiire. – Usein talonomistaja ajattelee itsekseen, että kyllä tuo katto vielä ensi kesään menee, TIP-Rakentajien Ariel Mäki-Soini kertoo. Kattoremonttia ei suinkaan tarvitse lykätä seuraavaan kesään. – Me teemme kattoremontteja ympäri v… Lue juttu »

Vuorokauden luetuimmat

Toimittajalta: Tällä tavalla Rauman keskusta päivitettäisiin kertaheitolla 2040-luvulle – ei mitään kakkosluokan kauppakeskuksia


Raumalla menossa uskomattoman tyly esitys – Lukon ykkösvahti luisteli vaihtoon


Sohjoa kasitiellä, auto ajautui päin keskikaidetta


HIFK:n kärkipakki pelikiellossa keskiviikkona ja perjantaina


Vain tilaajille Jukka Jalonen ei usko enää Lukon nousuun – Lukon päävalmentaja löysi yksinkertaisen lääkkeen kroonisiin maalinteko-ongelmiin


Vain tilaajille Lukon odotettu pudotuspelikevät on jäämässä alle viikon mittaiseksi – usko ei ole loppunut, vakuuttaa päävalmentaja


Kaupallinen yhteistyö ·

Varjostusta ja näköestettä

Kaihtimien valinnassa on hyvä muistaa muutamat perusasiat Kaihdin Katariina n yrittäjä Pasi Sukari antaa verhoratkaisua pohtivalle muutaman asian mietittäväksi ennen ostopäätöstä. Nyrkkisääntö on, että ennen joulua verhoja laitetaan siksi, ettei näkyisi sisään ja maaliskuun jälkeen siksi että aurinko häikäise. – Kun eri ratkaisuja miettii on ensinnäkin on hyvä tiedostaa, tulevatko verhot tai ka… Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Pörssikurssien historia ja sen kehitys

Pörssikurssien kehitysja rahan muodot, kuten kulta ja hopea, kaupan helpottamiseksi. Tuohon aikaan yhden valuutan arvo määräytyi sen kulta- tai hopeapitoisuuden perusteella, ja ihmiset vaihtoivat rahansa tavaroihin ja palveluihin käyttämällä vaihtokauppajärjestelmää. Käsite Pörssikurssit sellaisena kuin sen nykyään tunnemme, alkoi syntyä keskiajalla, kun kauppiaat alkoivat käyttää remburssia kau… Lue juttu »

Mielipiteet

Miljardi valtatien leventämiseen ei ole ainoa vaihtoehto


Uhkakuvia maalaillaan, mutta onni asuu Suomessa


Veto- ja pitovoimaa julkisilla investoinneilla Satakuntaan


Demokratiasta ja sen rajoista


Neljä kaistaa Eurajoelta Raumalle on ainoa oikea vaihtoehto


Pääministeripeliä Rauman torilla


Kaupallinen yhteistyö ·

Kodin kauneimmat sohvat!

Uuden sohvan hankkiminen voi olla haastavaa ja aikaa vievää. On hyvä muistaa, että sohva on kodin tärkeä sisustuselementti, ja se vaikuttaa koko huoneen ilmeeseen. Sohvan valintaan kannattaa siis paneutua ja selvittää omat tarpeet, budjetti sekä tyyli ennen päätöksen tekemistä. Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Mikä on vakuudeton laina ja mitä sillä voi tehdä?

Tavallisten pankkilainojen ohelle on viime vuosikymmeninä saapunut vakuudettomia lainoja, joita voi hakea verkon kautta kätevästi ja nopeasti. Monien kohdalla murheilta ja turhalta velkaantumiselta voitaisiin välttyä, jos lainanhakijat vertailisivat lainoja – Matchbanker -palvelun kaltaiset verkon kilpailutussivut ovat nimittäin maksuttomia ja helppoja käyttää. Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Lainaa takuun kanssa tai ilman – mikä on sopiva laina juuri sinulle

Mitkä ovat nykyiset vaihtoehtosi lainan saamiseksi? Tiedätkö, minkälainen lainanantaja voisi olla paras tilanteeseesi? Toiselle ne voivat olla tavalliset Rauman seudun pankit ja toiselle ne voivat olla verkossa toimivat rahoituslaitokset. Molemmat tarjoavat vakuudettomia lainoja, kun taas pankit tarjoavat myös vakuudellisia. Sekä pankkeja että rahoituslaitoksia on hyvä kilpailuttaa ja vertailla,… Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Myymälä uudistui – työvaatevalikoima entistä laajempi

Voiko jalan skannauksella saada lisää hyvinvointia? Rauman Tools-myymälä on käynyt läpi kokonaisuudistuksen. Laaja valikoima työkaluja ja -tarvikkeita on saanut vierelleen laajennetun osaston työvaatteille ja suojavälineille. – Fristads on meillä perinteinen työvaatemerkki ja nyt laajennuksen myötä olemme saaneet Dimexin sekä omat tuotemerkkimme Björnkläderin, Univernin ja Geston vaatteet valiko… Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Joustoluottojen kannattavuus on kasvanut korkokaton myötä

Joustoluottojen kannattavuus on kasvanut ja se on nyt ihan järkevä lainamuoto. Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Lue Rauman Yrittäjien uusin Osaava Rauma -lehti tästä!

Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Monipuolista koulutusta viihtyisässä miljöössä

Eurajoen Kristillinen opisto taipuu myös juhlapaikaksi Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Tunnetko kryptovaluuttojen perusteet?

Kryptovaluutta on virtuaalista valuuttaa, joka toimii täysin digitaalisessa ympäristössä. Se on vaihdannan väline ja vaihtoehto perinteiselle fiat-rahalle, kuten eurolle. Monelle kryptot ovat jääneet hämärän pimentoon, mutta pyrimme avaamaan niiden perusteita tässä artikkelissa tarkemmin. Kryptovaluutta on monella tapaa erilainen raha kuin perinteiset valuutat. Ne ovat erillään perinteisestä talou… Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Maalämpö kannattaa vaikka sähkön hinta nousee

Rauman Lämpö-Kartanossa on viime aikoina laskettu asiakkaiden kanssa erityisen tarkkaan öljylämmityksestä siirtymisen kustannuksia. – Ihmiset ajattelevat nyt kustannuksia todella tarkkaan. Edelleen maalämpö on edullisempaa kuin öljylämmitys, mutta sähkön hinnan noustessa ero on pienentynyt, Rauman Lämpö-Kartanon yrittäjä Jyrki Kartano pohtii. Jos omakotitalossa on mennyt vuosittain lämmitykseen 2… Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

OP:n uudenlaiset asiakastilat keräävät kiitosta

OP Länsi-Suomen Rauman konttorin äänieristetyt tapaamistilat on nimetty raumalaisten saarien mukaan Vaikka asiointi on viime vuosina siirtynyt vahvasti digitaalisiin kanaviin, on myös henkilökohtaisille konttoritapaamisille tarvetta edelleen. Kasvokkain kohdattaessa itselle tärkeitä asioita halutaan hoitaa tietoturvallisesti tiloissa, joihin on helppo tulla. “Asiakkaat ovat kiitelleet tapaamispis… Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Lue Rauman Yrittäjien uusin Osaava Rauma -lehti tästä!

Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Top 10 parasta kesätyöpaikkaa

Monella on varmasti ollut mielessä unelmakesätyöpaikka, jonne haluaisi päästä töihin ainakin pariksi viikoksi. Suosituimpiin työpaikkoihin työhakemuksia satelee jopa tuhansittain, joten paikkaa voi olla hyvin vaikea saada. Tässä on lista parhaista kesätyöpaikoista koko Suomessa. 1. Paikallislehden kesätoimittaja Suurin osa Suomen sanomalehdistä hakee joka vuosi kesäharjoittelijoita erilaisiin… Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Mitä eroa on kulutusluotolla, joustoluotolla ja pikavipillä?

Aloittipa lainanhaun omassa pankissa tai verkossa, lainanhakija törmää ensimmäisenä laajaan termistöön. Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

KOEAJO: Näin Volkswagen päivitti sähköautojensa lippulaivan

Suomalaiset ottivat avosylin vastaan Volkswagenin ID.4-sähköauton, kun se tuli markkinoille pari vuotta sitten. Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Kesä on hankintojen aikaa – lainalaskuri auttaa

Oma taloustilanne ei aina kohtaa lomasuunnitelmien kanssa, mutta laina voi tuoda tukea lomabudjettiin. Lainalaskurilla voit kokeilla, millainen laina sopii juuri sinulle. Lue juttu »

Kaupallinen yhteistyö ·

Kilpailuta kulutusluotot netissä helposti yhdellä hakemuksella

Sähkösopimusten ja puhelinliittymien kilpailuttaminen on monille itsestäänselvyys. Yrityksiä on hyvä vertailla ajoittain, jotta oma sopimus pysyy edullisena eikä tule maksettua turhaan liian kallista hintaa. Lue juttu »