Kaupallinen yhteistyö

5 vinkkiä, joiden avulla saat edullista lainaa heti käyttöösi

Arjessa meille jokaiselle sattuu ja tapahtuu asioita, joihin ei osaa ennalta varautua. Usein nämä yllättävät tapahtumat vaativat myös jonkinlaista rahanmenoa. Harvalla meistä on kuitenkaan säästössä rahaa ns. pahanpäivän varalle, tai säästössä olevat rahat haluttaisiin mieluummin käyttää siihen tarkoitukseen, johon ne on tullut säästettyäkin.

Tämän vuoksi moni joutuukin maksamaan yllättävät menot osamaksulla, luottokortilla tai jollain muulla lainalla.

Kotimainen lainavertailupalvelu LeijonaLaina.fi kertoo miten yllättävissäkin tilanteissa voi saada edullista lainaa heti käyttöönsä.

Tässä 5 helppoa vaihetta:

1. Tutustu eri lainapalveluihin LeijonaLaina.fi palvelussa.

LeijonaLaina.fi esittelee ja vertailee yli 60 erilaista lainapalvelua. Heidän kautta tavoittaa myös yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä yhdellä ainoalla maksuttomalla hakemuksella.

2. Kun olet löytänyt sopivan lainantarjoajan, tarkista mikä pankki heillä on käytössä.

Lainanmyöntäjät pystyvät maksamaan lainan nopeasti yleisesti käytössä olevien pankkien tileille. Jos käytössäsi olevaa pankkia ei ole mainittu lainanmyöntäjän sivuilla, sinun on syytä varautua lainan tilille siirtämisessä päivän tai parin viiveeseen.

3. Tarkista lainapalvelun aukioloajat.

Lainahakemus on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina arkena ja pyhänä, mutta jos täytät hakemuksen esimerkiksi keskellä yötä, hakemus käsitellään vasta aamulla toimiston aukioloaikana. Jos mahdollista täytä hakemus virka-aikana, niin saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa.

4. Tarkista, että täytät lainapalvelun asettamat vaatimukset lainanhakijalle.

Jokaisella pankilla ja rahoituslaitoksella on omat lainanhakukriteerit. Ellet täytä vaatimuksia, se on este lainan saamiselle. Yleisesti ottaen lainapalvelut vaativat hakijalta vähintään 18 vuoden ikää, suomen kansalaisuutta sekä puhtaita luottotietoja.

5. Täytä lainahakemus huolellisesti.

Hakemuksen täyttäminen kannattaa tehdä huolellisesti ja tarkistaa vielä, että kaikki tarvittavat tiedot on tullut täytettyä oikein.

Huolimattomasti tai puutteellisesti täytetty lainahakemus voi johtaa hakemuksen hylkäämiseen tai pitkittää lainapäätöstä.

Nykyään lainan kilpailuttaminen on nopeaa

Usein ajatellaan, että jos tarvitsee lainaa heti, se kannattaa hakea yhdestä lainapalvelusta. Jos lainatarjoukset pyydetään monesta lainapalvelusta yhtä aikaa, sehän kestää vaikka kuinka kauan.

Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. LeijonaLaina.fi on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, joka kilpailuttaa hakijan lainan yli 30 pankin ja lainantarjoajan välillä samassa ajassa, jos hakija hakisi lainaa yhdeltä ainoalta lainantarjoajalta.

Lainan kilpailuttaminen monen eri lainantarjoajan välillä antaa parhaat tulokset hakijalle siitä, mistä laina kannattaa ottaa.

Täytettyäsi maksuttoman lainahakemuksen, siihen pyydetään lainatarjous kaikilta yhteistyöpankeilta, jotka tekevät hakijalle oman lainatarjouksen. Lainatarjousten määrään vaikuttaa hakijan ikä, haettu lainasumma sekä maksuaika. Ensimmäiset lainatarjoukset hakija saa jo muutamassa minuutissa.

Nopea luoton saaminen ei siis enää tarkoita sitä, että kulutusluotto täytyy hakea ensimmäisestä vastaantulevasta lainapalvelusta. Yhtä nopeaan, mutta parempaan lopputulokseen pääsee kun kilpailuttaa hakemansa luoton maksuttomassa lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneessa palvelussa.