Kaupallinen yhteistyö

AutoPalin - Aivan uudenlainen autokauppakokemus

AutoPalinin uusissa oleskelutiloissa voi rentoutua sillä aikaa, kun autoa huolletaan.

Kauas on kuljettu niistä ajoista, kun autokauppaa tehtiin vetoisissa, hieman tunkkaisissa peltihalleissa. Nykyaikaisen autokaupan suurista ikkunoista tulvii valoa ja asiakaskokemus on alusta lähtien miellyttävä.

Tällainen kokemus on tarjolla raumalaisille AutoPalinin Lukkovahen autotalossa, johon on tehty Volvon ja Nissanin myymäläkonseptien uudistus.

- Moni asiakas tutustuu automalleihin etukäteen netissä, ja tietyllä tapaa kauppa alkaa jo silloin. Kun on päädytty johonkin tiettyyn malliin, joka miellyttää eniten, päätetään tulla autokauppaan. Uusi myymäläkonsepti jatkaa siitä, mihin netissä jäädään, myyntipäällikkö Matti Vira kertoo.

Myös autonsa huoltoon tuovat hieraisevat silmiään AutoPalinilla, sillä huollon valmistumista voi odotella erittäin tyylikkäästi sisustetuissa oleskelutiloissa. Mukavalta sohvalta käsin voi tarkkailla lasioven läpi autonsa huoltoa, vaikkapa kahvia juoden.

Oleskelutiloissa on myös huollonohjaustaulut, joista huollon edistymistä voi seurata reaaliajassa.

​AutoPalinin teknisen palvelun päällikkö Väinö Kannisto kertoo, että Omamekaanikko-palvelu on kaikkien asiakkaiden mieleen.

AutoPalinilla on Omamekaanikko-palvelu, joka helpottaa ja nopeuttaa auton huoltoa.

- Jokaisella palvelun asiakkaalla on oma tuttu mekaanikkonsa, johon hän ottaa yhteyttä. Mekaanikko tuntee auton ja tietää siihen aiemmin tehdyt toimenpiteet. Yksi henkilö ottaa auton vastaan, tekee työn ja luovuttaa auton asiakkaalle, kiteyttää teknisen palvelun päällikkö Väinö Kannisto.

Turo Henttinen tarkastaa renkaiden urasyvyydet autosta, jota hän on huoltanut monesti aikaisemminkin.

AutoPalinin uudessa myymäläkonseptissa katse kohdistuu siihen, että myymälässä on paljon erilaisia näyttötauluja.

Volvo- ja Nissan- osastoilla on käytössä myös niin sanotut konfiguraattorit, jotka mahdollistavat sen, että asiakas voi suunnitella oman autonsa etukäteen moottorista, lisävarusteista, sisustuksen materiaaleista ja väreistä alkaen.

​Lukkovahen AutoPalinilta löytyy sekä Volvon että Nissanin osastot, joissa asiakas voi valita autoonsa sisustuksen materiaalit ja niiden värit.

Lukkovahen myymälässä on myös erikseen osasto, jossa sisustusmateriaalit ja niiden värivaihtoehdot ovat esitteille. Tämä yhdistettynä näyttöjen digitaalisuuteen vie auton henkilökohtaisen suunnittelun uudelle tasolle.

Myös Nissanilla on oma Design Lab -osastonsa, jossa voi suunnitella oman autonsa.

Volvon maine automarkkinoilla on erittäin vahva ja se näkyy AutoPalinilla muun muassa siten, että yhä useammin asiakas haluaa vaihtaa nykyisen autonsa Volvoon.

- Volvon menestys perustuu turvallisuuteen, kuten se on ollut aina. Volvo ei tingi turvavarusteista, Matti Vira arvioi.

Volvon XC 40-mallia kuvaillaan usein täydelliseksi katumaasturiksi.

Nissan on erittäin suosittu merkki Raumalla ja sen mallit ovat usein myyntitilastojen kärkipäässä.

- Esimerkiksi sähköautoissa Nissanit olivat ensimmäisiä, jotka saivat menestystä Suomessa. Nissanin tavaraautomallit ovat myös suosittuja ja hyvin pidettyjä, kuten NV300-malli, Vira toteaa.

AutoPalinin valikoima vaihtoautoissa on erityisen laaja ja uudistuksen myötä suuri osa käytetyistä autoista on tuotu sisätiloihin.

Timo Smedberg ja Matti Vira ovat tyytyväisiä autoliikkeen uudesta ilmeestä.

AutoPalinin periaatteita on, että asiakas voi luottaa ostamansa auton laatuun, vaikka ostaisikin sen käytettynä.

Vaihtoautoista on tiedossa omistus- ja huoltohistoria, erilaiset takuut ja luonnollisesti se tärkein, eli auton kunto.

- Teemme lähes kaikkiin vaihtoautoihin kattavan vaihtoautotarkastuksen ja sen lisäksi autoihimme tarjotaan takuu ja lisäturva, Matti Vira kertoo.

Uusi auto käyttöön ilman käsirahaa

Haluaisitko ajaa uudella autolla, mutta sinulta puuttuu tarvittava käsiraha?

Tähän ongelmaan AutoPalinilla on ratkaisu: S-Drive -rahoitussopimus, jossa asiakas maksaa kuukausierää auton käytöstä.

Kuukausierää voi säätää rahoitussopimuksen keston, alussa maksamasi käsirahan ja sopimuskauteen sisältyvien ajokilometrien mukaan.

S-Drive kattaa rahoituksen lisäksi auton määräaikaishuollot, korjaukset, renkaidenvaihdot keväisin ja syksyisin sekä niiden säilytyksen kauden yli rengashotellissa.

Jos auto täytyy huoltaa, tarjoaa S-Drive sijaisauton sen ajaksi. Huollon yhteydessä auto pestään sekä sisältä että ulkoa.

  • Uusi autoilijasukupolvi ajattelee niin, ettei autoa välttämättä tarvitse omistaa. Tämä on joustava vaihtoehto sille, Matti Vira AutoPalinilta pohtii.

Katso täältä AutoPalinin uutuudet.