Kaupallinen yhteistyö

Autopesula J. Pajunen laajensi toimintaansa Raumalla

Autopesuyrittäjä Jarno Pajunen avasi toisen toimipisteen Metallitielle, Lonsin Kumin entisiin tiloihin. Kuvat: Jussi Hietikko

Vuodesta 2017 Raumalla toiminut Autopesula J. Pajunen laajensi toimintaansa tammikuussa ja avasi uuden toimipisteen Metallitielle.

Syy Jarno Pajusen autopesutoiminnan laajentamiseen on hyvin yksinkertainen. Raumalaiset autoilijat ovat löytäneet Pajusen palvelut ja ovat olleet tyytyväisiä.

Nortamonkadun tilat eivät yksin aivan riittäneet ja nyt yrittäjä on etsimässä jo lisätyövoimaa.

- Yhä useampi yksityinen autoilija pesettää autonsa ammattilaisella. Se johtuu siitä, että meillä on parhaimmat laitteet ja tehokkaimmat aineet, jotka ovat juuri oikeita auton pinnalle, Pajunen pohtii.

Uudet Metallitien tilat sijaitsevat entisen Lonsin Kumin tiloissa. Valoisissa ja avarissa tiloissa mahtuu käsittelemään samaan aikaan jopa kolme henkilöautoa.

Autopesula J. Pajusta arvostetaan Raumalla muun muassa siitä, että palvelu ja laatu on hyvää.

Auton normaali päältäpesu kestää Autopesula J. Pajusen toimipisteissä noin puoli tuntia.

Käsin tehty normaali päältäpesu kestää noin puoli tuntia. Se sisältää auton esipesun ja käsipesun lisäksi kumimattojen pesun ja auton kuivauksen.

- Moni varaa pesuajan etukäteen, Jarno Pajunen suosittelee.

Päältäpesun lisäksi tarjolla on monipuolisia auton ulkopintojen kiillotuksia ja vahauksia sekä sisätilojen pesuja ja siivouksia.

Auton sisätilat puhdistetaan parhaimmilla aineilla ja paineilmalla.

Parasta auton ulkopinnoille on keraaminen käsittely, joka antaa autolle täydellisen auton ulkopinnan suojan.

Keraaminen käsittely tekee pinnan syväkiiltoiseksi ja liukkaaksi yli viiden vuoden ajaksi. Käsittelyn jälkeen pinta suorastaan hylkii likaa.

- Keraamisen pinnoitteen asentamiseen varataan aikaa vuorokausi. Auto pestään perusteellisesti, tehdään suolan, pien ja raudan poisto sekä savetus, Jarno Pajunen kertoo.

- Mikäli kyseessä on käytetty auto, niin niihin tehdään aina koneellinen kiillotus, jonka jälkeen pinnasta poistetaan kaikki vaha ja tehdään rasvanpoisto. Tämän jälkeen auto on valmis pinnoitettavaksi. Pinnoite jätetään kuivumaan yön yli.

Keraamisessa käsittelyssä auto jää yöksi autopesulaan. Näin varmistetaan se, että pinnoite kovettuu täydellisesti.

Kuluva vuodenaika, jota on takavuosina kutsuttu myös talveksi, on ollut raskas autojen ulkopinnoille.

Suola ja rapa ovat roiskuneet, sillä Rauman alueella ei elohopea ole laskenut kovinkaan usein ulkolämpömittareissa miinuksen puolelle.

- Auton pesua talvella ei saisi unohtaa, sillä suola ja muu lika vioittaa auton maalipintaa. Suola jämähtää pesemättömään autoon kiinni, ja on kotikonstein työläästi poistettavissa, Pajunen kertoo.

Autopesula J.Pajunen käyttää huippulaadukkaita SystemX -pinnoitteita.

Tutustu Autopesula J. Pajusen palveluihin täällä

Palvelemme osoitteissa: 
Nortamonkatu 17 ja Metallitie 5
puh. 040-5071220
info@autopesulapajunen.fi