Kaupallinen yhteistyö

Euran Teollisuushuolto on yhä useamman yrityksen pitkäaikainen sopimuskumppani

Eero Mäntylä
Eero Mäntylä.

Kymmenen vuotta sitten perustettu Euran Teollisuushuolto on noussut erittäin arvostetuksi teollisuuden asennus-, huolto- ja kunnossapitotöitä tekeväksi yritykseksi. Resepti on ollut yksinkertainen: erinomainen ja ammattitaitoinen palvelu, jolla helpotetaan asiakkaan elämää.

-Tavallinen asiakastarina on alkanut pienestä tarpeesta, mutta hyvä yhteistyö on lopulta poikinut jatkuvan sopimussuhteen, jolloin olemme asiakkaan teollisuusympäristössä jatkuvasti läsnä. Tällainen toimintatapa helpottaa molempien osapuolien työtä ja tulevaisuudessa panostetaan myös ennakoivaan kunnossapitoon, heinäkuun alussa toimitusjohtajana aloittanut Eero Mäntylä sanoo.

Asiakkaat haluavat nykyään yhä useammin kokonaisvaltaisen palvelun, jolloin voi luottaa siihen, että ammattilainen palvelee tärkeitä prosesseja jatkuvasti.

-Asiakkaat tykästyvät ammattitaitoon ja joustavuuteen. Yksi valteistamme on, että meiltä löytyy osaamista monelta alalta ja työntekijämme ovat kotimaisia moniosaajia. Esimerkiksi kylmä- ja sähköpuolen osaamiselle on kasvavissa määrin kysyntää.

-Teollisuuden koneisiin tulee jatkuvasti lisää älyä ja toiminta muuttuu. Koneista saadaan dataa ja järjestelmät kehittyvät. Olemme olleet asentamassa asiakkaillemme useita modernisointiprojekteja ja löydetty ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

Mäntylä korostaa moniosaamisen merkitystä alalla.

-Euran Teollisuushuollossa on uskottu nuoriin. Yhtiön työntekijöiden keski-ikä on alle 40 vuotta ja olemme pitäneet koulutuksista huolta. Monialaisuus on päivän sana. Asiakkaan kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että esimerkiksi koneistaminen, hitsaaminen ja pumppuhuolto onnistuvat samalta toimittajalta. Siitä syntyy kustannustehokkuus.

-Kun työntekijät hoitavat hommansa esimerkillisesti, he myyvät samalla yhtiön palvelua. Iso osa työstä on tullut puskaradion kautta, Mäntylä kiittelee työntekijöiden panosta.

Euran Teollisuushuollolla on laatusertifikaatti ja lisäksi teräsrakentamista ohjaa tuotesertifiointi.

-Etenkin isot asiakkaat osaavat arvostaa ja vaatia sertifioitua laatua. Laadun lisäksi toinen nykypäivän sana on turvallisuus. Siitä ei tingitä.