Kaupallinen yhteistyö

Käyttöauto avasi Raumalle ŠKODA-merkkihuollon – nyt auton saa nopeasti ja vaivattomasti huoltoon

Raumalaiset Škodan omistajat ovat ottaneet uutisen Käyttöauton joulukuussa avaamasta merkkihuollosta ilolla vastaan.

– Raumalla on ollut pidempään tarve Škodan merkkihuollolle. Tähän asti ŠKODAmerkkihuoltoon on joutunut ajamaan pitkän matkan, ja huoltokäyntiin on tärvääntynyt useampi tunti. Nyt auton tuominen huoltoon sujuu huomattavasti nopeammin, Käyttöauto Rauman huoltopäällikkö Juha-Matti Kangas kertoo.

Käyttöautossa Kairakadun toimipisteessä Škodalle tehdään kaikki kevyemmistä vuosihuolloista vaativimpiin korjaustöihin.

Käyttöauto Rauman huoltopäällikkö Juha-Matti Kangas kertoo, että Škodan merkkihuollolle on ollut pidemmän aikaan tarve Raumalla.

Tarvittaessa Käyttöauto Rauman kautta hoituvat myös kolarikorjaukset.

– Tarkastushuollossa käydään läpi ajotietokone ja sen ilmoitukset sekä ladataan uusimmat päivitykset. Auto nostetaan ylös ja tarkistetaan alustan kunto, sekä jarrut ja nivelet. Eli varmistetaan, että auto on kaikin puolin turvallinen, Kangas luettelee.

Huolto-ohjelman mukaan tehdyt tarkastushuollot ovat auton takuun edellytyksenä, joten niitä ei missään nimessä saa unohtaa.

– Nykypäivänä esimerkiksi ohjauslaitteiden päivityksellä saadaan ratkaistua iso osa mahdollisista ongelmista.

Kari-Tapio Tahkoniemi (vas.) ja Juha-Matti Kangas kertovat, että auton tuominen Käyttöauton huoltoon on vaivatonta aukioloaikojen ulkopuolellakin.

Juha-Matti Kangas arvioi, että tarkastushuoltoon kuluu aikaa Käyttöauton koulutetulla ja ammattitaitoisella huoltotiimillä noin 45 minuuttia.

– Huoltoon pääsee nykyisin noin viikon odotuksella. Akuuteissa tilanteissa, joissa auto joudutaan esimerkiksi hinaamaan tänne, ei tietenkään tarvitse odottaa niin pitkään.

– Haluamme tarjota asiakkaalle monipuoliset palvelut ostamisesta omistamisen helppouteen ja palveluihimme kuuluu muun muassa rengashotelli renkaiden kausisäilytystä varten. Lisäksi meillä on monipuoliset kanavat asiakkaan ja huollon jatkuvaan yhteydenpitoon.

Huoltopäällikkö kertoo, että auton tuominen Käyttöauton huoltoon on nykyisin hyvin vaivatonta aukioloaikojen ulkopuolellakin.

Auton voi tuoda vaikka edellisenä iltana Käyttöauton pihaan ja tiputtaa avaimet avainluukusta sisään.

– Koronaaikana ollaan otettu käyttöön etäluovutus, että asiakkaan ei tarvitse asioida liikkeessä ollenkaan, mikäli hän niin haluaa. Lisäksi käytössä on nouto- ja palautuspalvelu sekä sijaisautoja.

Käyttöauton ŠKODA-huollossa aika ei kulu tarvittavien varaosien odottamiseen, sillä Käyttöauton varastosta löytyy yleisimmin käytetyt Škoda-varaosat.

ŠKODA-huollossa ei kulu aikaa varaosien odottamiseen, sillä Käyttöautolla on laaja valikoima varaosia.

 – Jos kyseessä on varaosa, jota ei kuitenkaan omasta varastostamme löydy, saamme sen tilaamalla nopeimmillaan seuraavaksi aamuksi. Näin auto saadaan nopeammin takaisin maantielle, Kangas kertoo.

ŠKODA-huolto ja -varaosamyynti palvelee Kairakadulla aina arkisin. Lisäksi Käyttöauto myy ja huoltaa Raumalla Kiat ja Mitsubishit sekä Volkswagen-henkilö- ja -hyötyautot.

Käyttöauto avasi Kairakadulle joulukuussa Škodan merkkihuollon.