Kaupallinen yhteistyö

Viisi loistavaa syytä valita uusi kerrostalokoti Rauman paraatipaikalta – mitkä kohdista sinä ruksaat?

Loiston rakentaminen on alkanut tänä syksynä, ja sen arvioitu valmistuminen on alkuvuonna 2022. Nyt on juuri oikea aika lähteä tutustumaan suunnitelmiin ja löytää oma kaupunkikoti, Maarit Mäkinen vinkkaa. Kuvat: Tomi Glad

Funkishenkisen, keltarapatun As Oy Rauman Loiston rakentaminen kaupungin sydämessä on alkanut. Projektipäällikkö Maarit Mäkinen valitsi viisi hyvää syytä muuttaa juuri Loistoon. Lisää kuulet esittelyssä lauantaina 28. marraskuuta – tule toki käymään.

Rauman Loisto on huolettoman elämän tukikohta. Sen rapattu, ryhdikäs julkisivu ja kookas, kaareva parvekevyöhyke ovat ilo silmälle. Asumismukavuutta lisää suojaisa oleskelupiha istutuksineen. Asunnoista löytävät omansa niin yksinasujat, pariskunnat kuin perheet.

Asuntojen lattialämmityksen takia ei tarvita lämpöpattereita, mikä avaa sisustajalle uudet, laajat mahdollisuudet. Asumisen avaruutta ja luovuutta lisää lasitettu parveke, jollainen on lähes jokaisessa talon 59 asunnosta.

”Täydellinen sijainti”

Sijainti Ajurinkadun varrella, kaupungin sydämessä on ihanteellinen: kaikki palvelut ovat lähellä. Kotoa pääset helposti maantielle ja pyörätielle. Kulttuuririennot ja Vanha Rauma putiikkeineen ovat lähellä. Shoppailla voi pian myös uudessa, tulevassa ostoskeskuksessa. Matkalaisia ilahduttaa, että myöhemmin rakennettavaan Matkahuoltoonkin pääsee kätevästi jalkaisin.

Lähde tutustumaan valittavissa oleviin materiaaleihin meille Seminaarinkatu 5:een, kutsuu Riitta Piitari.

”Huoleton asuminen”

Loisto tarjoaa huoletonta kaupunkiasumista. Uudessa kerrostalossa asut ilman remonttihuolia, pihatöistä tai lumenluonnistakaan ei tarvitse murehtia. Lattialämmitys muuttuu kuumana kesänä lattiaviilennykseksi eikä meluakaan tarvitse pelätä: desibeliovet, lasitetut parvekkeet ja askeläänieristeet kerrosten välissä hiljentävät äänet tehokkaasti.

”Turvallinen kotipiiri ”

Loiston ovipuhelinjärjestelmä lisää asumisturvallisuutta. Sisäpihan aidatulle pihakannelle, asukkaiden pysäköintihallin päälle, muodostuu suojaisa ja rauhallinen viherpiha.

Lukitussa pysäköintihallissa autot ovat turvassa ja säältä suojassa. Autopaikoilla on lämmitystolpat. Lisäksi tarjolla on neljä lämmintä autotallia ja mahdollisuus sähköautojen lataukseen.

Pienet yksityiskohdat vaikuttavat vahvasti kodin henkeen. Esimerkiksi kaappien vetimien vaihto muuttaa tunnelman täysin toiseksi.

”Laadukkaat materiaalit”

Loiston koteihin voit valita mieleisesi materiaalit muun muassa keittiökaappeihin ja -tasoihin sekä kylpyhuoneeseen. Luonnollisesti myös lattiamateriaalit saat mieleiseksesi. Arvostetut, kotimaiset valmistajat takaavat laadun. Kaikki Loiston kalusteet tulevat Puustellista, hanat Orakselta.

Suomalaisten sisustusarkkitehtien suunnittelemat tyylit toimivat itsenäisesti tai niitä voi sulavasti yhdistää toinen toisiinsa.

Työt Loiston tontilla ovat vauhdissa.

”Luotettava rakentaja”

Suomalainen perheyhtiö, hyvämaineinen Hartela on rakentanut koteja suomalaisille jo vuodesta 1942. Vastuuntuntoisen yrityksen arvot ovat asiakasläheisyys, ammattiylpeys ja aloitteellisuus. Ostoturvaa lisää RS-järjestelmä, joka on kehitetty turvaksi, kun asunnon ostaa jo rakentamisvaiheessa. Järjestelmä varmistaa kohteen loppuun rakentamisen suunnitelmien mukaan.

Vielä voit vaikuttaa Loiston materiaaleihin. Valinnanvaraa on runsaasti: millainen on sinun unelmakotisi?

Asunto Oy Rauman Loisto

 • Ajurinkatu 2, Rauma
 • Esittely Rauman toimistolla la 28.11. klo 12–13.
 • Nähtävillä valittavissa olevat materiaalit.
 • Voit myös varata oman esittelyaikasi soittamalla asuntomyyntiimme (0800 97 400 maksuton).
 • Kohde verkossa.
Rauman Loistosta on lyhyt matka ostoksille, harrastuksiin, kulttuuririentoihin ja – merikaupungissa kun ollaan – myös rantaan ja vesille.

MYYNTI

 • Hartela Länsi-Suomi Oy
 • Seminaarinkatu 5, Rauma
 • 0800 97 400 (maksuton)
 • asuntomyynti.rauma@hartela.fi
 • Riitta Piitari, asuntomyyjä
 • p. 0400 594514, riitta.piitari@hartela

Maiju Junko