Kaupallinen yhteistyö

Lämpö tekee talosta kodin

Lunovan Ernesti Sulo ja Juha Laihonen esittelivät Mikko Raittilalle hänen kotinsa lattialämmityksen asennuskarttaa.

Raumalainen Mikko Raittila katselee tyytyväisenä perheen uutta kotia, jonka mittava saneeraus on edennyt keväästä lähtien juuri oikealla tahdilla.

– Tässä on ollut hyvä ryhmä tekemässä. Luottavaisin mielin ollaan oltu koko ajan, Raittila toteaa.

Kiitosta saa etenkin lattialämmitystä taloon asentava uusi yritys Lunova Oy.

– Pyysin tarjouksen parista muustakin firmasta, mutta Lunova oli ainoa, joka tuli paikan päälle ja perehtyi kohteeseen tarkasti. Sen jälkeen oli helppo tehdä ratkaisu enkä ole hetkeäkään katunut sitä.

Taloon asennettiin maalämpöpumppu ja lattialämpöputkisto sekä ala- että yläkertaan.

Tuhansia onnistuneita projekteja

Raittilan perheen koti ei suinkaan ole ainutlaatuinen kohde, vaan Lunova toimii kaikissa kohteissa samalla tavoin.

– Kärkiajatuksemme yritystä perustaessamme oli se, että palvelumme on huippuluokkaa, samoin kuin tuotteemme yhteistyökumppanimme kautta. Meillä on varsin laaja kokemus lattialämmityksestä, ja työ tehdään aina laadukkaasti, Juha Laihonen pohtii.

Lunovan perustivat lattialämmitysalan rautaiset ammattilaiset, joilla on Juha Laihosen arvion mukaan kokemusta tuhansista hyvin toteutetuista, onnistuneista projekteista.

Laihosen ja Ernesti Sulon lisäksi Lunovan taustalla ovat suunnittelija Petri Väänänen sekä myyntiin ja projektinjohtoon keskittyvä Juha Helin.

Lunova asentaa lattialämmityksiä sekä uudis- ja saneerauskohteisiin että isompiin kiinteistökokonaisuuksiin, esim. teollisuushalleihin.

– Kaikissa kohteissa käymme asiakkaan kanssa tarkoin lävitse tilojen käyttötarkoituksen ja erityispiirteet. Asiakkaalle räätälöidään tarkoituksenmukaisesti juuri oikea lattialämmityspaketti, ei mitään ylimääräistä.

– Tässä Raittilan perheen kodissa kävimme kaikki huoneet läpi isännän kanssa. Teimme suunnitelman, jota sitten vielä muokattiin, kun huoneiden järjestys muuttuikin. Tämäkin kohde on hyvä esimerkki Lunovan toimintamallista, summaa Ernesti Sulo.

Palvelu jatkuu asennuksen jälkeen

Yhä useampi koti tai muu kohde lämpenee maalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumpuilla, oikealla tavalla suunniteltu ja toteutettu lattialämmitys voi parantaa enegiataloudellisuutta entisestään.

– Mitä lämpimämpää vettä kierrätetään, sen huonompi hyötysuhde on ja siitä voi seurata isompi sähkölasku. Me käymme nämä asiat tarkasti läpi asiakkaan kanssa, jolloin saadaan lämmityskulut kuriin.

Kun järjestelmä on luovutettu asiakkaan käyttöön, Lunova-palvelu jatkuu tarvittaessa.

– Jos asiakasta kiinnostaa tai askarruttaa järjestelmän toiminta, niin vastaamme mieluusti kysymyksiin.

Lattialämmityksen asentaminen, komponentit ja järjestelmän ohjaustavat ovat kehittyneet viimeisten vuosikymmenten aikana. Lattialämmityksen asennus hoituu jopa yhdessä päivässä, kun kohde on asiakkaan kanssa hyvin yhdessä valmisteltu.

– Hyvä lattialämmitysjärjestelmä on aina tekijöidensä summa. Eli tarkka suunnittelu esitietojen mukaan ja suunnitelman mukainen asennus varmistavat toimivan järjestelmän. Oikeilla säätöarvoilla viimeistellään järjestelmä asiakkaan tarpeisiin.

– Tavoitteenamme on, että asiakas voisi unohtaa koko järjestelmän olemassaolon sen helppokäyttöisyyden ja toimintavarmuuden ansiosta, Juha Laihonen kertoo.

Lunova: info@lunova.fi ja 040 545 9646